Harpiste - harples - harp kopen of huren

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Eefke de Geus
type
aangeboden
adverteert sinds
23-12-2009
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
405418

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Eefke de Geus Harpmuziek


optredens - lessen - verkoopKijk op de website www.harpmuziek.com voor alle informatie!

Hieronder een kopie van een aantal onderdelen van de website:


Optredens

Heeft u interesse en wilt u bijv. een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Muziekstijlen

Eefke speelt voornamelijk muziek uit de barok en romantische periode, maar ook modernere muziek, jazz, pop, Zuid-Amerikaanse, kerkelijke en hindoestaanse muziek.

Duo’s

Het is ook mogelijk om de harpiste te boeken als duo met: fluit, zang, viool, of een 2e harp.

Locaties

Eefke participeert in orkesten door het hele land. Ook verzorgt ze muziek bij; exposities, diners, scholen, verzorgingscentra, kerkdiensten, dopen, bedrijfsfeesten, verjaardagen, huwelijken, recepties en uitvaarten.

Achtergrondmuziek

Eefke kan achtergrondmuziek verzorgen tijdens uw speciale gelegenheid. Harpmuziek is origineel, mooi, goed hoorbaar maar niet al te overheersend.

Biografie

Opleiding

Eefke is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, hoofdvak harp. Zij begon op negenjarige leeftijd met harpspelen. Na twee jaar werd ze toegelaten op de jong talent afdeling van het conservatorium in Amsterdam. De jong talent opleiding heeft ze verder gevolgd in Utrecht en Den Haag, waar ze uiteindelijk de HBO-opleiding heeft gevolgd en afgerond.

Masterclasses en Prijzen

Eefke heeft lessen en masterclasses gevolgd bij Nicolette Schaap, Machteld Kerkmeester, Erika Waardenburg, Mapje Keereweer, Ernestine Stoop, Brigitte Sylvestre, Hugh Webb, Daphne Boden, Edward Witsenburg en Isabelle Perrin. Eefke heeft prijzen gewonnen bij het SJMN concours en het Prinses Christina Concours.Lessen

Harplessen geven is één van de grote passies van Eefke. Het allermooiste is kinderen op een leuke en persoonlijke manier het harpspelen aan te leren. Iets wat ze nooit van hun leven zullen vergeten. Maar ook steeds meer volwassenen willen hun lang gekoesterde wens verwezenlijken en gelukkig kan dat ook! - Er wordt altijd gekeken naar de persoonlijke wensen van een harpleerling - De lessen zijn privé, maar (indien wenselijk) worden er groepslessen georganiseerd - Muzikaal theoretische achtergrond is een voordeel, maar niet noodzakelijk Voor meer informatie; neem contact op met Eefke!


Informatie over de harpen van Eefke de Geus Harpmuziek

Deze harpen komen van Mid-East. Ze zijn gemaakt van rozenhout en de snaren zijn van DuPont nylon. Mid-East is een amerikaans bedrijf dat zich al jarenlang bezig houdt met het maken en verspreiden van muziekinstrumenten. De harpen zijn dan ook bekend in de Verenigde Staten. De harpen worden gemaakt in het midden-oosten. Omdat er in de BeNeLux een behoefte is ontstaan voor harpen in een lagere prijsklasse, is Eefke de Geus in 2004 begonnen met het importeren van deze harpen, zodat ook hier mensen deze prachtige harpen kunnen aanschaffen. Het rozenhout is zeer stevig en goed bestand tegen klimaatwisselingen. De harpen zijn prachtig met de hand bewerkt -zie afbeeldingen- en hebben een warme klank. Voordat de harp u bereikt, worden de haakjes nagekeken en waar nodig perfect afgesteld, zodat het instrument direct klaar is voor gebruik. Sommige harpen zijn op voorraad, anderen op bestelling leverbaar. U kunt bellen of e-mailen indien u vragen heeft. U bent ook van harte welkom de harpen te bezichtigen, beluisteren en bespelen! Verzending via TNT Post kan ook (met uitzondering van de 36-snarige Meghan harp). Wilt u liever eerst langskomen? Graag eerst even contact opnemen om een afspraak te maken. eefkedegeus@gmail.com. Bij aankoop van een harp krijgt u gratis een stemsleutel. U kunt voor gemiddeld €30,- een stevige zwarte transporthoes aanschaffen en ook snarensets liggen in deze prijsklasse. U krijgt een jaar volledige garantie (vraag naar de algemene leveringsvoorwaarden). Alle genoemde prijzen zijn inclusief 19% BTW.

Deel deze advertentie met:
|