Filtermaterialen (Bio ballen, Zeolite, actieve kool, enz.)

prijs
€ 0,35
datum plaatsing
21-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
5hands
type
aangeboden
adverteert sinds
24-01-2010
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
0647015458
gezien
11 x
snelcode info
424936

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Beschrijving
Bij 5hands aquariums verkopen wij o.a. diverse filtermaterialen voor uw aquarium.
Zo hebben wij de volgende filtermaterialen te koop.

Prijslijst
1) Bio ballen
36mm €0,35 per stuk
40mm €0,40 per stuk

2) Filterwatten
€ 0,65 per 100gram

3) Zeoliet 200gram
€ 1,23 per 200gram

4) Actieve kool
€ 1,59 per 200gram

5) Biopro Keramische pijpjes
Keramische pijpjes € 1,77 per 200gram
Zeskante keramische pijpjes € 1,77 per 200gram

6) Filterkorrels
€ 1,77 euro per 200gram

Algemene informatie over de filtermaterialen
1) Bio Ballen
Door een groot aanhechtend vermogen van de Bio ballen kunnen zich nuttige bacteriën, zoals aërobe bacteriën, hier op vestigen. Daarnaast zorgen ze door de ronde uitvoering voor een goede doorstroming van het water in een filter.

2) Biopro witte filterwatten
Filterwatten vangen fijne vuildeeltjes op. Ze zijn erg geschikt om als bovenste laag in het filter te gebruiken. Biopro filterwatten zijn filterwatten met een hoog opnamevermogen en een goede doorstroming en toepasbaar en elk type filter.

3) Zeoliet
Door gebruik te maken van zeoliet wordt het water gezond, kristalhelder en blijft langer schoon. Zeoliet verhoogt de weerstand en gezondheid van de vissen en verrijkt het water met natuurlijke voedingstoffen, calcium, magnesium, sporenelementen en zuurstof.

4) Actieve kool
Actieve kool is niet geschikt als standaard filtermateriaal. Het haalt namelijk allerlei goede stoffen uit het water. Het haalt echter ook schadelijke stoffen uit het water, waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken na een medicijnkuur. Ook kun je verkleurd water (bijvoorbeeld door kienhout dat afgeeft) weer helder mak en met actieve kool. De werking van kool is beperkt, het is twee tot vier weken actief.

5) Biopro Keramische pijpjes
Keramische pijpjes hebben een zeer poreus oppervlak, waardoor ze zeer geschikt zijn als onderkomen voor goede bacteriën. De bacteriën kunnen zich goed aan het materiaal hechten. Deze pijpjes zijn eigenlijk noodzakelijk in je filter, ze zijn het meest geschikt voor de tussenlagen, dus niet de bovenste en onderste laag in het filter. Vervangen van deze pijpjes is niet noodzakelijk, je kunt ze wel af en toe wat afspoelen in wat aquariumwater.

6) Biopro filterkorrels
Bio Filterkorrels bieden alle aan filterbacteriën ideale leefomstandigheden. Aan de buitenkant van de korrels vindt de effectieve afbraak van schadelijke stoffen plaats, zoals bijvoorbeeld de ammonium, nitriet en nitraat.

Tijdelijk geven wij kortingen tot wel 20%.

Kijk ook naar mijn andere advertenties!

Wij kunnen het uiteraard ook versturen via TNT. Of als u in de buurt woont, kunt u het ook komen ophalen.

Dus neem gelijk contact op met 5hands!

Deel deze advertentie met:
|