Zuid afrika - boerderij te koop

prijs
€ 193.000
datum plaatsing
24-07-17
adverteerder
World-Wide Dream Estates…
type
aangeboden
adverteert sinds
23-12-2009
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
0622925236
gezien
10 x
snelcode info
480036
Financieren?
Verzekeren?

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Deze ecologisch vriendelijke vakantie boerderij is gelegen in het hartje van het veilige en malaria vrije Karoo gebied in Zuid Afrika en is 125 hectare groot., met veel natuurlijk wild in de directe omgeving, verder wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke hulpbronnen zoals zonnekracht voor elektriciteit en het water komt uit verschillende natuurlijke bronnen met meer dan voldoende water.

De boerderij grenst aan een 10.000 hectare private game ranch en binnen een halve dag rijden kunt u aan de Indische Oceaan zijn of een bezoek brengen aan het Addo Elephant park.

Ondanks dat de boerderij 50 km van het dichtstbijzijnde dorp is, dat beschikt over een eigen ziekenhuis, doktoren, winkels en banken enz. kan men in het eigen levensonderhoud voorzien doordat de boerderij beschikt over een aantal schapen en bokken die voorzien van vlees, een eigen groente tuin en een paar koeien die zorgen voor de melk en kaas productie.

Het is een compleet werkende boerderij die ook als een gasten boerderij gebruikt word, als gastenboerderij is er een 2 sterren classificatie van de Zuid Afrikaanse Tourism Grading Council, en van de Automobiel Association een Recommended Accommodation certificaat.

6 hectare grond is momenteel in beplant met alfalfa en haver en er is nog ongeveer 15 hectare meer beschikbaat die ook nog met andere gewassen beplant kan worden of voor vaste beweiding gebruikt kan worden.

Koopprijs: € 380.000,-- k.k. ( verlaagd tot € 193.000,-- k.k.)

Ref.:4545/MM

Deel deze advertentie met:
|