Gratis vakantiecheck

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
25-07-17
adverteerder
Ronald Franken
type
aangeboden
adverteert sinds
16-04-2015
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
06-31995266
gezien
1 x
snelcode info
5690585
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Een mooie reis gezien in een reisgids of op internet? Staat u op het punt om een safari, rondreis, citytrip, cruise, zonvakantie of actieve reis te boeken, of wilt u weten of uw wensen voor uw vakantie haalbaar zijn?

Een prijsvergelijking voor alle soorten reizen is bij ons 100% gratis. Geen extra kosten.

Het zal u verassen wat wij allemaal kunnen leveren tegen dezelfde prijs of goedkoper maar dan met de zekerheid van ANVR, SGR en calamiteitenfonds.

Neem contact op via www.scenictravel.nl/contact/ om te zien wat de mogelijkheden zijn. Of vraag direct een gratis onafhankelijk reisadvies aan via www.scenictravel.nl/reisvoorstel/

Ontzorgen is het sleutelwoord binnen Scenic Travel. Vertel ons uw vakantiewensen en wij zorgen dat die waar worden gemaakt. Uw vakantie op maat, een gespecialiseerde reis of een standaard vakantie, geen probleem, alle soorten reizen zijn mogelijk. En dit zonder extra kosten voor u. Onder de garanties van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds*

* Scenic Travel is een zelfstandige organisatie wat is aangesloten bij ReisCreaties. ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Reizen en is aangesloten bij de SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Deel deze advertentie met:
|