Technisch planner

van nes + plaisier personeelsdienstenVanwege vervanging bij onze opdrachtgever in de regio Moordrecht, zijn wij op zoek naar een technisch planner voor 40 uur per week.

 

Functieomschrijving:

Als technisch planner ben je werkzaam op de afdeling plandesk en ben je verantwoordelijk voor zowel de lange termijn als korte termijn planning van personeel, dit kan voor eigen monteurs en extern personeel zijn. Hierin maak je een efficiënte planning van monteurs op verschillende tegelijktijdig lopende projecten. Bij het inplannen wordt per project gekeken naar benodigdheden en specifieke skills van monteurs. Verder ga je bij deze planningen de inzet van de monteurs optimaliseren, zowel op locatie als in de prefab fabriek. Daarnaast wordt er verwacht dat je als technisch planner de reistijd van monteurs minimaliseert om een zo efficiënt mogelijk proces te verzorgen. Je streeft naar een maximale inzet van de eigen monteurs ten opzichte van externe of ingehuurde monteurs en kan deze keuzes goed onderbouwen. Ook stel je als technisch planner planningsrapportages op en voorziet de verschillende afdelingen van de juiste informatie. Buiten deze planningstaken wordt er ook van de technisch planner een stuk communicatieve vaardigheden gevraagd. Je zal namelijk intensief contact onderhouden met de monteurs over beschikbaarheid en je werkt nauw met projectleiders en –managers over de behoefte van inzet op verschillende projecten. Als laatste zal je als technisch planner bij de opdrachtgever ook een kleine hoeveelheid administratie doen, zoals het up to date houden van de beschikbaarheid overzichten van monteurs en het werken aan procesverbetering via planningstools. Op dit moment wordt er met een Excel bestand gewerkt om de monteurs in te plannen, maar de opdrachtgever wil gaan werken met een planningspakket, waarin jij een grote rol kan spelen om dit te implementeren.

 

Je werkplek:

De opdrachtgever houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van koeltechnische- klimaattechnische-, elektrotechnische- installaties en grootkeukentechniek. De opdrachtgever opereert landelijk in zowel de retail als de hospitality industrie. Betrouwbaarheid, duurzaamheid, merkonafhankelijkheid en flexibiliteit zijn waarden die de opdrachtgever hoog in het vaandel heeft staan. De medewerkers werken met passie, hebben een pro-actieve houding en zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor klanten.
Functie-eisen

-In bezit van een relevant HBO diploma of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
-Minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring in de techniek en het inplannen van monteurs;
-Ervaring en kennis van MS-Office en planningssoftware;
-Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen;
-Zelfstandig en direct inzetbaar;
-Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken en activiteiten.Arbeidsvoorwaarden

-Salaris van tussen de €3000,- en €3700,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau;
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
-Uitzicht op een vaste baan;
-Persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
-Een prettige bedrijfscultuur.Sollicitatieprocedure


Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door je CV te mailen naar Duncan van Bruchem via – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0180 820821. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen techniek, industrie en bouw? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.


Locatie: Moordrecht

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706361/van-nes-plaisier-personeelsdiensten-technisch-planner-moordrecht
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder van nes + plaisier person…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Moordrecht
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570054

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.