Reclamestudio Baasimmedia Zuidplas

RECLAMESTUDIO

Baasimmedia

Parallelweg Zuid 29

2914 LC  NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Tel: 0180-322305

Mob: 06-42399420

 info@baasimmedia.nl

 www.baasimmedia.nl

 

Koopplein Zuidplas is met Baasimmedia een samenwerkingsverband overeengekomen.
Bereiken en beleven daar draait het om bij Baasimmedia. Met een sterk concept als basis combineren en creëren ze ongekende en oneindige mogelijkheden op het gebied van reclame. Van visitekaartje tot beletteringen en van website tot bedrijfsfilm.
Baasimmedia heeft voor Koopplein Zuidplas een mooie reclame uiting verzorgd op alle schermen in winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel en op de hoofdweg bij de reclameborden van Capelle XS

Bereiken en beleven, daar draait het om bij Baasimmedia. Met een sterk concept als basis combineren en creëren zo ongekende en oneindige mogelijkheden.

Baasimmedia biedt de kennis en ervaring om concepten te vertalen naar een vernieuwende crossmediale aanpak. Met behulp van interactieve oplossingen wordt er gecommuniceerd tussen verschillende media. Internet, tv, radio, print en buitenreclame werken samen, vullen elkaar aan en versterken de boodschap en nodigen de ontvanger uit om van het ene medium naar het andere over te stappen en met u als afzender in contact te treden. Uw wens staat centraal. Een crossmediale aanpak zorgt dus voor interactie met uw lezer, verdieping van uw content, een verbreding van het aanbod en natuurlijk nieuwe marketingmogelijkheden. Wilt u deze technieken toepassen, Baasimmedia denkt graag met u mee en heeft alle technieken in huis.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

info@baasimmedia.nl

www.baasimmedia.nl


0180 - 32 23 05
06 - 42 39 94 20