Opticien Kijk op Ogen Zuidplas

OPTICIEN

Kijk op Ogen

Kerkplein 15

2841 XL   MOORDRECHT

Tel: 0182-370825

info@kijkopogen.nl

www.kijkopogen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Optiek speciaalzaak Kijk op Ogen

Kijk op Ogen is dé optiek speciaalzaak midden in het hart van Moordrecht in de omgeving van Gouderak, Gouda, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Moerkapelle Zevenhuizen en Nesselande. Kijk op Ogen in de ruimste zin. De opticiens en optometristen van Kijk op Ogen bieden u de beste zorg. Zorg voor ogen en oren!

Over ons

Ons team bestaat uit louter specialisten die altijd voor u klaar staan. Of het nu gaat om hoor- of oogzorg. Alleen het beste telt.

Bij ons kunt u terecht voor een moderne bril, een sterke "coole" kinderbril of een hippe zonnebril. Ook voor het aanmeten van -multifocale- contactlenzen, hoortoestellen, bescherming, i.Scription en optometrie. Bij Kijk op Ogen bent u aan het juiste adres. Om het u gemakkelijk te maken, u kunt uw toekomstige bril bij ons 24 uur per dag 7 dagen per week online brillen passen en reserveren.

PRODUCTEN

Brillen

Brillen

De bril wordt vandaag de dag gezien als een modeartikel, een sieraad. Met een bril kunt u uw persoonlijkheid versterken of juist veranderen. Kortom, een bril kan maken of breken. Bij Kijk op Ogen kunt u terecht voor een goed en kundig advies.

PUUR Kijken

PUUR Kijken

PUUR Kijken is de nieuwe vaste collectie brillen bij Kijk op Ogen. De collectie bestaat uit een ruime sortering all-in geprijsde monturen die met zorg is geselecteerd. Geselecteerd op kleur, pasvorm, kwaliteit en op duurzaamheid. De meeste monturen worden gemaakt van katoenvezels en rest afval wordt gebruikt voor sieraden of andere gadgets.

PUUR Kids

PUUR Kids

De specialisten van Kijk op Ogen zijn gespecialiseerd in het opmeten van kinderen. Wij zijn speciaal opgeleid voor het meten van kinderen met kijk-, leer- of leesproblemen

Kijk op Ogen winkel interieur

 Contactlenzen

Contactlenzen

Elk mens, elk oog is uniek. Uw ogen bezitten zelfs bijzondere detail verschillen tussen rechts en links.  

Zonnebrillen

Zonnebrillen

De zonnebril is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Niet alleen beschermt de zonnebril uw ogen tegen de schadelijke straling van de zon. Maar zeker ook het imago van de zonnebril spreekt aan.

Brillenglazen

Brillenglazen

Kijk op Ogen adviseert en levert uitsluitend brillenglazen van topkwaliteit. De producten van HOYA, Rodenstock en Zeiss zijn allen ontworpen vanuit techniek en innovatie voor maxumaal kijkcomfort.

Sportbrillen

Sportbrillen

De opticiens van Kijk op Ogen hebben ruime ervaring in het adviseren van de juiste sport(zonne)bril. Wanneer u uw schoenen aanpast aan het sporten, zou u ook uw bril aan moeten passen. Of het nu gaat om motorrijden, golven, mountainbiken, hardlopen of ijsklimmen....

 

I. Scription

I. Scription

Normaal wordt bij de verbetering van brillenglazen steeds een klein stapje genomen. Nu maakt ZEISS een grote sprong voorwaarts. i.Scription brillenglazen vormen een geheel nieuwe manier van werken in de optiekbranche.

Kijk op Ogen winkel interieur

Diensten

Optometrie

Optometrie

Een oogmeting of een optometrisch onderzoek.

Hoortoestellen

Hoortoestellen

Kijk op Ogen is sateliet van KIND Horen en leverancier van Starkey, Audifon, KIND met Siemens technologie, ExSilent en SeboTek Hearing Systems hoortoestellen.

Oor en Oog bescherming

Oor en Oog bescherming

Kijk op Ogen levert de diverse veiligheidsoplossingen die de werkomstandigheden, het welzijn en de gezondheid van u op uw werkplek optimaliseren.

Ooglaseren

Ooglaseren

U wilt niet langer afhankelijk zijn van uw bril of contactlenzen? Dat kan door middel van een nauwelijks belastende operatie! De refractiechirurgie biedt u de mogelijkheid om uw ogen met minimaal ingrijpende chirurgische technieken, zoals lasertechniek en lensimplantatie, blijvend te corrigeren.

 

Kijk op Ogen winkel interieur

 

Contact

Kom eens langs in onze vernieuwde winkel en laat u vrijblijvend en persoonlijk adviseren

Openingstijden

magesloten
di9.00-18.00
wo9.00-18.00
do9.00-18.00
vr9.00-18.00 en van 19.00-21.00
za9.00-16.00
zo

gesloten

 

Kijk op Ogen
Kerkplein 15
2841 XL Moordrecht

Tel: 0182-370825

info@kijkopogen.nl

www.kijkopogen.nl