Feesten en Partijen Mix & Party Zuidplas

FEESTEN EN PARTIJEN

MIX & PARTY

VOLKERAKSTRAAT 25

3522 RB  Utrecht

06-41367342

info@mixandparty.nl

www.mixandparty.nl

 

 

Hoe ziet de avond eruit?

De DJ zorgt voor passende muziek tijdens jouw feest. Hij draait de muziek aan het begin van de avond, verzorgt een live set met de zangeres voorafgaand aan de show van de band en sluit de avond af.

De zangeres warmt het publiek samen met de DJ op voordat de band van start gaat tijdens het hoogtepunt van de avond. De liveband speelt lekker dansbare hits tijdens het hoogtepunt van het feest. De DJ sluit het feest in stijl af.

Scherpe prijs tot 150 personen

Voor een feest tot circa 150 personen beschikken wij over eigen licht en geluid. Is de zaal groter of zijn er meer gasten, geen probleem. Wij zorgen ervoor dat we hier een passende oplossing voor vinden. Dit is wel tegen een meerprijs. Het basistarief bedraagt 1250 euro exclusief BTW.

Elke gelegenheid

Mix&Party is te boeken voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan een bruiloft, bedrijfsfeest, borrel in de kroeg maar ook op een VIP-party misstaan wij niet.

 

 Stap 1: MUZIEKSTIJL

Kies welke muziekstijl past bij het feest en de gasten. De DJ past de muziek van zijn DJ-set hier op aan. Een speciaal verzoeknummer voor de Live band? Ook dit is bespreekbaar.

Stap 2: DE PERFECTE MIX

Jouw muzikale voorkeuren zijn met ons besproken. Nu bepalen we in overleg welke mix van entertainment het beste past bij jouw feest. Uiteraard denken wij mee en geven een advies op maat. Wij hebben een standaard opbouw van de avond, maar in overleg is (bijna ) alles mogelijk.

      

Stap 3: PARTY TIME!

Het feest kan beginnen. Verras je gasten met een unieke combinatie van een DJ, Live zangeres en een liveband!

Tot snel bij Mix&Party!

www.mixandparty.nl

info@mixandparty.nl

06-41367342