Thuiszorg Uzo Zorg Zuidplas

Thuiszorg

UZO ZORG

Titaniumstraat 41-F

3067 GD ROTTERDAM

Tel: 010-8434258 of mobiel 06-29380979

www.uzozorg.nl

info@uzozorg.nl

 UzoZorg

WELKOM OP UZOZORG

Uzozorg is een zorgorganisatie in Rotterdam welke in 2016 is opgericht. De oprichters hebben ruime zorgervaring zowel intramuraal als extramuraal.
Uzozorg verleent verschillende diensten aangepast op de behoefte van de client waaronder:

  • Wijkverpleging
  • Palliatief terminale zorg
  • Specialistische zorg
  • Persoonlijke begeleiding

Bij UzoZorg staat de wens en de behoeften van de client altijd voorop. Onze benadering met UzoZorg is altijd persoonlijk, betrokken en professioneel.

 

Een woord van de oprichter

In UzoZorg besteden we zoveel mogelijk tijd en aandacht aan de tevredenheid van onze cliënten. Als wij onze cliënten met goed gevoel en een glimlach kunnen achterlaten weten wij dat we als team op het juiste spoor zitten. Van de zorgverleners wordt verwacht dat ze zorg vanuit hun hart leveren. Met respect voor verschillende culturen en met een warme, betrokken maar professionele benadering.
 
Oprichter van UzoZorg
 

care-worker-with-elderly-woman

 

UZOZORG

Is een zorgbureau die in samenwerking met zzp'ers professionele zorg levert in Zuidplas en omstreken aan clienten in de thuissituatie. De inzet van zorg bestaat uit verzorging of verpleging afhankelijk van de zorgvraag. UZOZORG staat voor klantgerichte zorg waarbij u zelf bepaalt door wie en wanneer de nodige zorg wordt geleverd. Dat wil zeggen dat u uw verzorging krijgt van zorgverleners die voor u bekend zijn. Wij werken in kleine teams die onderling de zorg op elkaar afstemmen.

 

PERSOONLIJKE VERZORGING

Er kunnen zich tal van situaties voordoen zoals herstel na een ziekenhuisopname. Ouderdomsklachten of een andere handicap, waardoor de gewone dagelijkse handelingen minder vanzelfsprekend worden. Het kan om allerlei handelingen gaan die te maken hebben met de dagelijkse verzorging.

Nurse Visiting Senior Male Patient At Home

 BEGELEIDING

Om zelfstandig te blijven wonen kan er ondersteuning worden geboden in uw dagelijkse activiteiten. Het leren omgaan met bepaalde beperkingen en hier begeleiding bij nodig heeft.

 

TERMINALE ZORG/NACHTZORG

Voor de terminale zorg is er altijd een verklaring nodig van de specialist of arts. De indicator stelt de indicatie op. Dit wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet. Hierbij heeft u de mogelijkheid om nachtzorg of 24-uurs zorg te krijgen in uw eigen thuissituatie.

 

VERPLEGING

Wanneer u of uw naaste verzorging of verpleging nodig hebben dan kunt u een beroep doen op de zorgverlening van UZOZORG. Het is dan een geruststelling om te weten dat u met gediplomeerde zorgverleners te maken krijgt.

care-worker-giving-food

 

PARTICULIERE ZORG

Er is ook de mogelijkheid om zorg in te kopen. Dit kan particuliere zorg zijn of met een PGB ( Persoonsgebonden budget )

KOSTEN

Alle zorgvragen worden door een indicator geindiceerd. Dit is per client zodat wij van UZOZORG zorg op maat kunnen leveren. Alle geindiceerde zorgaanvragen worden door de zorgverzekeringswet vergoed op de eigen bijdrage na.

 

UZOZORG

 * UZOZORG betekent uw zorg onze zorg

 *Inzet van kleine teams

 * Professionele zorgverleners zzp'ers

 *Een klein vertrouwd team wat betrokken is.

UZOZORG

Persoonlijke verzorging

Begeleiding

Nachtzorg

Thuiszorg

Verpleging

Zorg tijdens vakantie of logeren

Terminale zorg en 24-uurs zorg

Particuliere zorg

 

UZO ZORG

Uw zorg is onze zorg

Titaniumstraat 41-F

3067 GD ROTTERDAM

Tel: 010-8434258

Mob: 06-29380979

www.uzozorg.nl

info@uzozorg.nl

 

 happy senior patient with friendly female nurse