Autoreparateur VAG Support Centre Zuidplas

Autoreparateur

VAG Support Centre

Wollefoppenweg 27C

3059 LG Rotterdam (Nesselande )

Tel: 06-52692790

jeanpaul@vagsupportcentre.nl

http://www.vagsupportcentre.nl

 

Dé plek in Rotterdam-Nesselande voor professioneel onderhoud aan uw auto.
Gespecialiseerd in auto's van de VAG-groep: Volkswagen, VW Bedrijfswagens, Audi, Skoda, Seat en Porsche

 

VAG Support Centre is sinds januari 2018 gevestigd in Rotterdam Nesselande.
Een nieuw bedrijf, met ruim 20 jaar aan dealerkennis en -ervaring.


U kunt uw Audi, Volkswagen, Skoda of Seat brengen voor allerlei reparaties, onderhoud, schadeherstel en APK. VSC heeft veel ervaring met complexe motorreparaties en storingen. Ook is VSC gespecialiseerd in het aanpassen van uw auto met originele accessoires en aanpassingen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van originele onderdelen.

 

 

 

De man achter VAG Support Centre is Jean-Paul Groeneveld. Jean-Paul heeft ruim twintig jaar dealerervaring en heeft behalve veel technische kennis ook veel ervaring met service en klantcontact en is niet bang om zijn handen vuil te maken en hard te werken.
Sinds januari 2018 stelt hij al zijn technische kwaliteiten beschikbaar voor alle bezitters van een Volkswagen, Audi, Skoda, Seat of Porsche. Voor de inwoners van Rotterdam-Nesselande en omgeving zal de aanwezigheid van een kwaliteitsgarage in de wijk een welkome aanvulling zijn.

 

ONDERHOUD

VSC voert onderhoud uit volgens de fabrieksnormen van de Volkswagengroep. Dat betekent dat alleen originele onderdelen gemonteerd worden, met twee jaar garantie (op het onderdeel), de auto nagekeken wordt d.m.v. een vaste checklist en er gewerkt wordt volgens een hoge kwaliteitsnorm. Regelmatig onderhoud helpt vervelende reparaties voorkomen. Wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak.
Onderhoudsbeurten al vanaf € 125,-.