Vakantiewoning te huur

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
10-07-17
adverteerder
Michel
type
aangeboden
adverteert sinds
18-09-2013
plaatsnaam
Súdwest Fryslân
telefoon
06 51564077
gezien
22 x
snelcode info
2857544

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Een heerlijke vakantie in een ruim huis in de prachtige natuurlijke omgeving van Drenthe. Als voormalig medewerker van Stichting Philadelphia Zorg wil ik u graag op de hoogte brengen van een prachtige 12-persoonswoning in Midlaren aan het Zuidlaardermeer. De betreffende woning is MIVA (mindervalide) geschikt en biedt ruimte aan twaalf personen met een begeleider. MSW Vastgoed heeft deze recreatiewoning gerealiseerd op Landal bungalowpark De Bloemert in Midlaren (Drenthe) aan het Zuidlaardermeer.

Aanpassingen naar MIVA uitten zich in een aangepaste badkamer, met ligbad op de begane grond, douche stoel in de douchecabine, drie slaapkamers voor twee personen op de begane grond, geen drempels in huis en een extra brede deur naar het aparte toilet. Tevens zijn op de eerste verdieping drie slaapkamers gerealiseerd met totaal zeven slaapplaatsen en twee douchecabines met aparte wastafels.
Er is geen traplift gerealiseerd naar de eerste verdieping

De woning wordt beheerd door Landal en is te reserveren via Landal of via het sturen van een email aan: mswvastgoed@gmail.com, via dit emailadres zullen wij u een passende aanbieding doen toekomen.

Uit ervaring weten wij vanuit diverse AWBZ instellingen dat MIVA woningen beperkt zijn in Nederland, om met een cliëntengroep op vakantie te gaan. Daarom willen wij verwante organisaties van deze woning op de hoogte brengen.Voor de goede orde, dit is geen reclame, maar een attendering. Mocht u geen prijs stellen op deze attentie, dan begrijpen wij dat volkomen en zullen we hier verder geen vervolg aan geven.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met ons via mswvastgoed@gmail.com of rechtstreeks boeken via de Landal website, vermeldt wel duidelijk dat u geïnteresseerd bent in een reservering van een MIVA woning.

Deel deze advertentie met:
|