Droog beukenhout ; 2 halve pallets

prijs
€ 325
datum plaatsing
26-03-15
conditie
nieuw
adverteerder
Handelsonderneming Eelke…
type
aangeboden
adverteert sinds
28-01-2014
plaatsnaam
Pingjum
telefoon
0517579592
gezien
17 x
snelcode info
4806219

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Openhaardhout

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 0

OMSCHRIJVING:
Productbeschrijving
Twee halve pallets droog beukenhout (met een beetje berk).
Dit type hout is geschikt voor elk type houtkachels, heeft een trage brandsnelheid en is in combinatie met lichtere openhaardhout soorten altijd een goede keuze. Het door ons gemeten vochtpercentage van deze partij brandhout is maximaal 15% en dus zeer droog beukenhout.
Afmeting van de kratten is 110 x 110 x 85 inhoud dus ruim 1 kuub gestapeld brandhout per krat.
Los gestort komt een gestapelde kuub droog beukenhout overeen met 1,6 kuub los gestort openhaardhout. De kratten zijn goed gevuld, u ontvangt dus ongeveer 3,2 kuub kwaliteit haardhout!
Beukenhout is in vrijwel heel Europa een algemene houtsoort. Beukenhout is een vaste en tamelijk harde houtsoort die veel gebruikt wordt in de industrie voor trappen, parket en laminaat, maar ook voor meubels en keukengereedschap omdat het kleur- en smaakloos is. Beukenhout wordt echter ook gebruikt voor het maken van handbogen en gereedschappen als blokschaven. Beukenhout heeft weinig last van spinthout, zoals bijvoorbeeld eikenhout. Als men beukenhout stoomt laat het zich goed buigen (voor o.a. meubels) en wordt het ook stabieler, waardoor het minder snel vervormt onder invloed van vocht en temperatuurwisselingen. Als de beuk tijdig tot brandhout wordt verwerkt treed er geen slaap op, een schimmel waardoor het hout vergaat, en is het een uitstekende brandhout soort. Verder is deze houtsoort samen met andere houtsoorten als bijvoorbeeld eik ook geschikt om vis te roken. Hiervoor gebruiken we dan houtspaanders.


ADVERTEERDER:
Naam: Handelsonderneming Eelke Kloosterman
Tel: 0517579592
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/3823107/ko

Like ons op onze facebook pagina haardhout

Deel deze advertentie met:
|