Minn Kota Endura 30 elektromotor

prijs
€ 179
datum plaatsing
20-06-09
conditie
nieuw
adverteerder
Alternergy BV | EBBM | E…
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Heeg
telefoon
0515444428
gezien
79 x
snelcode info
853880

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De Minn Kota Endura 30 weegt ongeveer 9 kg maar heeft toch voldoende stuwkracht voor een maximale waterverplaatsing van zo?n 600 kg. De meestgebruikte toepassing is echter voor roeiboten en voor kleine rubberboten. De maximaal haalbare snelheid ligt op een 7 tot 8 km/uur. Bij een rubberboot met een rechte spiegel zal de max snelheid rond de 5 - 6 km/uur liggen. Het stroomverbruik op vol vermogen is ca. 27 Ampere en ca 30 Ampere bij het op gang komen. Daarmee kan met een 105 Amp/uur deep/cycle accu een kleine 3 uur op vol vermogen worden gevaren. Echter op de laagste stand kan dan wel meer dan 10 uur worden gevaren. De Endura 30 is enkel verkrijgbaar met een 30``schacht (kortstaart).

De motorsteun is vervaardigd van speciaal composiet dat sterk genoeg is om onverwachte krachten en spanningen het hoofd te bieden en is tevens ongevoelig voor de invloed van UV stralingen. De composiet schacht is onbreekbaar maar kan wel buigen. De Endura modellen zijn de stilste motoren in hun soort.

Op de Endura modellen wordt 3 jaar garantie verstrekt.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Voor zeerobben en landlubbers