CE Chauffeurs AGF nat./internat. ZH regio Zwijndrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
16-06-13
adverteerder
Teamflex Personeelsdienst…
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
Zwijndrecht
telefoon
078-6299214
gezien
20 x
snelcode info
2519597

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Teamflex Personeelsdiensten is een gespecialiseerde personele dienstverlener in Transport & Logistiek. Wij bieden tijdelijke en vaste chauffeursbanen en logistieke banen, fulltime en parttime. Zo zijn wij verder ook regelmatig op zoek naar .:Chauffeur bakwagen autolaadkraan / Chauffeur Trailer autolaadkraan / Chauffeur bakwagen met Kooiaap / Chauffeur Trailer met kooiaap / Chauffeur bakwagen levensmiddelen / Chauffeur Trailer levensmiddelen / Chauffeur bakwagen winkeldistributie / Chauffeur Trailer winkeldistributie / Chauffeur trailer dieplader / Chauffeur Trailer Exceptioneel transport / Chauffeur bakwagen stukgoed benelux / chauffeur trailer stukgoed Benelux Heftruckchauffeurs / loodsmedewerkers/BijrijdersBeschik je nog niet over de juiste papieren? Teamflex biedt ook diverse opleidingsprogramma'sFunctieomschrijving
Teamflex is op zoek naar zowel nationale als internationale chauffeurs voor het vervoeren van groente en fruit. De nationale chauffeurs voeren dagritten uit op de groente veilingen in Nederland en zijn iedere dag thuis. De internationale chauffeurs rijden hoofdzakelijk op Engeland en Frankrijk en zijn meerdere dagen van huis. Het gaat hier om een vakantie aanvraag voor ongeveer 7 weken, maar geschikte chauffeurs kunnen ook langer doorlopen en uiteindelijk zelfs overgenomen worden door de opdrachtgever.Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je in de opgegeven periode beschikbaar? Reageer dan snel!

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Teamflex Personeelsdiensten BV
Tel nr: (+31) 078-6299214
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507976

Deel deze advertentie met:
|