Bungalow te koop, Banstraat 25-404, Veldhoven

prijs
€ 87.000
datum plaatsing
17-03-17
adverteerder
onlinemakelaarsdiensten B…
type
aangeboden
adverteert sinds
17-05-2014
plaatsnaam
Zwijndrecht
telefoon
0844300130
gezien
57 x
snelcode info
5780880
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huizen en Woningen > Koop woningen Nederland > Recreatiewoningen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Bungalow
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 40
 ● Perceeloppervlakte (in m²): 240
 ● Bouwjaar: 2004
 ● Type woning: Overige soorten
 ● Aanbieder: Met makelaar
 ● Provincie: Noord-Brabant
 ● Postcode: 5506 LA
 ● Straatnaam: Banstraat 25-404
 ● Plaatsnaam: Veldhoven

OMSCHRIJVING:
Fraai, op cambiance “De Molenvelden”, nabij natuurgebieden, Zandoerle (Veldhoven) en 10 km van Eindhoven gelegen, kunststof chalet met berging. Het chalet is voorzien van een speelse woonkamer met schuifpui, moderne keuken, 2 slaapkamers en badkamer. Het geheel is gelegen op eigen grond en geheel gemeubileerd en instap klaar. Het park kenmerkt zich o.a. door de fraaie ligging, buitenzwembaden en vaste aansluitingen voor comfortabel woongenot.

Chalet heeft in december 2014 een opknapbeurt gehad. (vloerbedekking, schilderwerk etc.). Chalet is daarom in perfecte staat.

Algemeen
Veldhoven is een typische stadsrandgemeente met aan de ene kant de grote stad Eindhoven en aan de andere kant de open landelijke ruimte van de Kempen. Veldhoven wordt daarom ook wel de Poort van de Kempen genoemd. De huidige gemeente Veldhoven ontstond in 1921 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Oerle, Veldhoven Dorp, Meerveldhoven en Zeelst.
De Molenvelden is een 5-sterrenpark, gelegen in het dorpje Zandoerle. Het park is omgeven door bossen en weilanden. Een prachtig park op één van de mooiste plekken van Brabant. De ligging is ideaal voor het doen van uitstapjes naar diverse steden en pretparken. Kijk voor het complete fotoaanbod op onze website!EXTRA KENMERKEN:
 ● Prijsvoorwaarde: Kosten koper

ADVERTEERDER:
Naam: onlinemakelaarsdiensten BV
Tel: 0844300130
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4436684/ko

Bezoek vandaag nog onze website voor al onze online makelaars diensten. Uw huis voor slechts voor EUR. 180,29 ALL-in op FUNDA totdat het is verkocht of verhuurd!

Deel deze advertentie met:
|