Appartement te koop, Corso 29-*, Huissen

Huizen en Woningen > Koop woningen Nederland > Appartementen

KENMERKEN:
 ● Soort woning: Appartement
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Aantal kamers: 2
 ● Woonoppervlakte (in m²): 56
 ● Bouwjaar: 2009
 ● Type woning: Overige soorten
 ● Aanbieder: Met makelaar
 ● Provincie: Gelderland
 ● Postcode: 6851VS
 ● Straatnaam: Corso 29-*
 ● Plaatsnaam: Huissen

OMSCHRIJVING:
Het hoekappartement heeft een praktisch en goed doordachte indeling, bestaande uit een eigen entree, een woonkamer met luxe complete open keuken , een slaapkamer met een fantastisch uitzicht over het water, een moderne badkamer en een royaal balkon op het zuiden.

Kijk voor een compleet fotoaanbod op onze website!

LET OP: de verkoper biedt deze woning aan met een VANAF prijs. Wat houdt een VANAF prijs in?
- Biedingen boven dit bedrag worden serieus in overweging genomen door de verkoper;
- U kunt de woning op afspraak bezichtigen;
- Zodra wij een bieding ontvangen, zal er de gebruikelijke onderhandeling volgen

Oordeel zelf, dit appartement is voorzien van mooiste uitzicht van Huissen. Het “Slingerbos” de waterplas “De Vlote Bloem” en de sportvelden. Alles in dit appartement is gericht op het fantastische uitzicht. Door een ruim vier meter hoog plafond met hoge ramen en royaal dakterras pal op het zuiden sta je in directe verbinding met dit prachtige stukje natuur.

De goede en frisse afwerking aan de binnenkant in combinatie met het vele lichtinval maakt dat dit appartement ruim aanvoelt. Daarbij is de woning voorzien van een luxe hoogglans zwarte keuken met inbouwapparatuur, een vijfpits gasfornuis en een vaatwasser. De grey wash parketvloer, luxe badkamer met antraciet tegels, aparte wasruimte en slaapkamer met zicht over de waterplas zorgt voor een geweldig woongenot.

Garage
Eigen overdekte parkeerplaats

Berging
Inpandige berging van 6m2

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Onlinemakelaarsdiensten.nl geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


EXTRA KENMERKEN:
 ● Extras: Balkon en Schuur of Berging
 ● Prijsvoorwaarde: Kosten koper

ADVERTEERDER:
Naam: onlinemakelaarsdiensten BV
Tel: 0844300130
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5131994/ko

Bezoek vandaag nog onze website voor al onze online makelaars diensten. Uw huis voor slechts voor EUR. 180,29 ALL-in op FUNDA totdat het is verkocht of verhuurd!

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Financieren
Verzekeren