NL Power - Eibach Engineering "Pro-Spacers Ford

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
22-03-12
conditie
nieuw
adverteerder
NL Power Autostyling
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Zwolle
telefoon
0384213209
gezien
83 x
snelcode info
1364697

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

?
Eibach/Eagle Engineering "Pro-Spacers" Spoorverbreders.
Verpakking inhoud:

2 stuks Eibach/Eagle Pro-Spacers
Dikte: 20mm per stuk (40mm per as)
Steekmaat: 4x114,3
Naafgat: 60,1mm
Diameter (totaal): 150mm
Let op!: De set wordt geleverd zonder bouten. Deze moeten langer zijn dan je originele bouten (origineel lengte + dikte spoorverbreder) en kan je los aanschaffen.


Deze set van twee aluminium spoorverbreders voor ??n as is speciaal ontwikkeld voor specifieke toepassing op auto's met de aangegeven naaf-maten.

Pro-Spacer sets van Eibach/Eagle zijn dubbel gecentreerd. Dat houd in dat de spacer zowel aan de achterkant als de voorkant een centreer ring profiel heeft.
Hij past daarom exact op de naaf van je auto, en de andere kant past exact in je originele velgen. (of in de centreer ringen van je nieuwe lichtmetalen velgen natuurlijk).
Dit dubbel gecentreerde systeem zorgt dat er geen trillingen kunnen optreden door gebruik van deze spoorverbreders.

Eibach/Eagle spoorverbreders zijn ideaal om afwijkingen op te vangen als je nieuwe velgen monteert. Als de ET waarde te hoog is, kan deze met de spoorverbreders worden verlaagd.
Ook kunnen spoorverbreders worden gebruikt om velgen die op remklauwen aanlopen vrij te laten draaien, bijvoorbeeld bij montage van een aftermarket Big Brake Kit.

Let op!: Op spoorverbreders zijn twee wettelijke regels van toepassing. Verkeerd gebruik kan leiden tot boetes en is volledig op eigen risico.

Maximale spoorbreedte afwijking:
De nederlandse wet stelt dat de spoorbreedte van een auto niet meer als 3 centimeter mag afwijken. Monteer je spoorverbreders, dan kan dat betekenen dat de afwijking te groot wordt. Hier wordt vrij weinig op gecontroleerd en wordt vaak gedoogd.
Maximale uitsteek van de wielen:
Wielen/velgen mogen maximaal 3 centimeter buiten de auto steken, voordat deze worden gerekend als een gevaarlijk uitstekend voorwerp.
De meet-methode is van de rand van het spatbord (midden boven) tot het wiel (ook midden boven). Als deze afstand meer dan 3 centimeter is, kan hier voor een boete worden opgelegd.
Om problemen te voorkomen:
- Er kunnen spatbord verbreders worden gemonteerd zodat de afstand verkleind wordt.
- De afstand kan verkleind worden door de wielvlucht (ookwel: camber) negatief te zetten. Hier door komen de wielen schuin onder de auto te staan en kan het slijtage patroon aan de banden beinvloed worden.

Specificaties

Diameter:150mm
Dikte:20mm (40mm peras)
Merk:Eibach
Naafdiameter:60.1mm
Steekmaat:4x114,3
Subaru:Justy (1995-2003/)
Type:Spoorverbreder


VANAF 68,95

MAIL: info(at)?Ook elke Zondag open

11.00 UUR TOT 17.00 UUR


Verzending mogelijk
Betaalbare kwaliteit
Groot assortiment
Snelle service
Gratis afhalen
Getraind personeel


Je kan ons ook bellen
BEL: 038 - 421 3209??
?

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1556603


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Kopen en verkopen kan hier