Powakaddy FW 7 Lithium

Sport en Welzijn > Sport > Golf

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:
De Powakaddy FW7 is het meest complete model van de geheel nieuwe FW range. De FW7 combineert toonaangevende engineering en een baanbrekend modern design.De FW7 heeft het nieuwe PowaFrame met een nieuw vormgegeven chassis dat vrijblijft van de grond. Het heeft een bedekte onderzijde om vitale onderdelen te beschermen en het schoonhouden makkelijk maakt. Daarnaast beschikt de FW5 over het geheel nieuwe Plug n Play Battery System dat onhandig connectoren vervangt door een gestroomlijnde cassette systeem, waarmee de lithium batterij makkelijk in de sleuf te plaatsen is.Verder beschikt de FW7 over een geheel nieuwe range van digitale functies, waaronder de afstandsmeter voor het meten van de lengte van uw slagen en een pin code functie voor het vergrendelen van de trolley. Daarnaast beschikt hij natuurlijk ook over de digitale Power meter en Batterij indicator, evenals een geïntegreerd USB-punt voor het opladen van smartphones en GPS-apparaten. Met de immer populaire ADF functie (Automatic Distance functie) kunt u vooraf afstanden tot 50 meter instellen, zodat u uw trolley kunt sturen naar de volgende hole.

De Powakaddy FW7 is het meest complete model van de geheel nieuwe FW range. De FW7 combineert toonaangevende engineering en een baanbrekend modern design. De FW7 heeft het nieuwe PowaFrame met een nieuw vormgegeven chassis dat vrijblijft van de grond. Het heeft een bedekte onderzijde om vitale onderdelen te beschermen en het schoonhouden makkelijk maakt. Daarnaast beschikt de FW5 over het geheel nieuwe Plug n Play Battery System dat onhandig connectoren vervangt door een gestroomlijnde cassette systeem, waarmee de lithium batterij makkelijk in de sleuf te plaatsen is. Verder beschikt de FW7 over een geheel nieuwe range van digitale functies, waaronder de afstandsmeter voor het meten van de lengte van uw slagen en een pin code functie voor het vergrendelen van de trolley. Daarnaast beschikt hij natuurlijk ook over de digitale Power meter en Batterij indicator, evenals een geïntegreerd USB-punt voor het opladen van smartphones en GPS-apparaten. Met de immer populaire ADF functie (Automatic Distance functie) kunt u vooraf afstanden tot 50 meter instellen, zodat u uw trolley kunt sturen naar de volgende hole.

ADVERTEERDER:
Naam: Golfcenter Sporthaantje
Tel: 0388888381
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4691522/ko

Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Stationsweg 41a
9201 GG Drachten
tel.0512- 546622/06-23781675

Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Benjamin Franklinstraat 20a
8013 NC Zwolle
tel. 038-4601788/8888381

U kunt altijd GRATIS bij beide winkels parkeren zolang u wilt!!!! 

  • Prijs € 999
  • Datum plaatsing 09-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Golfcenter Sporthaantje
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-05-2014
  • Plaatsnaam Zwolle
  • Telefoon 0388888381
  • Gezien 18 x
  • Snelcode info 6247902

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice