JBL On time Micro + lader en afstandsbediening

prijs
€ 19,99
datum plaatsing
05-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Used Products Zwolle
type
aangeboden
adverteert sinds
16-11-2015
plaatsnaam
Zwolle
telefoon
0387501679
gezien
17 x
snelcode info
6914101

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Audio, Tv en Foto > Luidsprekers

KENMERKEN:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad

OMSCHRIJVING:
De compacte JBL On Time Micro Black is klein van stuk, maar hij trakteert je trommelvliezen op een groots geluid. Deze fraai gestileerde wekkerradio biedt met zijn dockfunctie bovendien plaats aan je iPod of iPhone. Je beluistert de muziekverzameling op je iPod of iPhone via de On Time Micro, en de accu van je speler wordt ook meteen van verse energie voorzien. Zo stap je iedere dag met het goede been uit bed.

Muzikaal bij de tijdVerslapen is er niet meer bij. Je wordt tijdig gewekt door uw favoriete radiozender of met de muziek van uw iPod of iPhone. Je oren worden getrakteerd op een ruimtelijk en zuiver geluid. Wanneer je niet genoeg heeft aan uw eigen muziekverzameling kunt je via de gebruiksvriendelijke interface eenvoudig overschakelen naar de radio-functie. Alle informatie leest u af op het heldere scherm met flitsend blauwe verlichting.

AllemansvriendDe JBL On Time Micro Black is geschikt voor de iPhone en bijna elke iPod met dockconnector (waaronder de iPod Nano en Touch) via de meegeleverde adapter. En ook elke andere audiodrager met 3,5 mm connector sluit je eenvoudig aan dankzij de meegeleverde audiokabel. Je iPod of iPhone wordt direct opgeladen via het speakersysteem zodat je altijd met een opgeladen batterij de deur uit gaat.Let op! Deuk in de achterkant van de dock, zie foto.

ADVERTEERDER:
Naam: Used Products Zwolle
Tel: 0387501679
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5022399/ko


U heeft op vrijwel al onze producten minimaal één maand garantie

Bestellen of Vragen?

De voorkeur gaat uit naar telefonisch contact. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 038-7501679. Onze medwerkers kunnen u dan direct vertellen of het product van uw keuze nog beschikbaar is.

Verzending

Onze producten worden na het ontvangen van betaling indien mogelijk nog dezelfde dag opgestuurd. De verzenkosten zijn voor KOSTEN KOPER. Het afhalen van een product is altijd mogelijk, Zie hiervoor onze openingstijden. Betalen is mogelijk op de volgende manieren: Pin, Contant, Overboeking

Ook voor het tijdelijk belenen/ verpanden van producten bent u bij ons aan het goede adres!

U ontvangt bij ons altijd direct contact geld!

Openingstijden:

 ● Maandag 13:00 - 18:00
 ● Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00
 ● Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
 ● Zaterdag 10:00 - 17:00
 ● Let op: de inkoop/beleen balie sluit een half uu voor sluitingstijd!


Contact gegevens:

 ● Used Products Zwolle
 ● Oude Vismarkt 28
 ● 8011 TB Zwolle
 ● 038 750 16 79


Wij zijn gevestigd in het centrum van Zwolle, Nog geen 100 meter van de Grote Markt, ook zijn wij tot 12 uur met de auto bereikbaar.

trefwoorden: verpanden, Belenen, Geld lenen, Spoedlening, Snel geld, Direct geld, Pandhuis, Lommerd, Belenen, Cash, Terugkoop, Inkoop, Belening, Pandhuis, Pand, Onderpand, Used Products, Used, Pawnshop, Bank van lening, Lommerd, Terugkoop, Inkoop, Cash, Geld, Contant, Geld, Direct Geld, Verkoop, 2e hands, Gebruikt, Lenen, Pawn, Pandjeshuis, Pandhuis zwolle, Zwolle, Verpanden Zwolle

Gelijk bestellen? dat kan via onze webshop:

Www.Usedproductszwolle.nl

 

Deel deze advertentie met:
|
Horen en zien...