Lamelparket den helder julianadorp

prijs
zie omschrijving
datum plaatsing
08-10-16
adverteerder
Tip Top Vloeren
type
aangeboden
adverteert sinds
02-04-2009
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
0223 - 668878
gezien
161 x
snelcode info
4971406

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

www.tiptopvloeren.nl
den helder julianadorp

Een bewuste keus, de tijdloze schoonheid van een houten vloer. Elk vloerdeel is opgebouwd uit verschillende lagen met eigen kenmerken en functies.

Lamelparket is een KANT EN KLAAR Parket met een massief houten toplaag (4 tot 8mm). Een van de belangrijkste functies hebben de multiplex tussenlagen, waar veel onderzoek naar is gedaan. De samenstelling van deze lagen zijn optimaal, zodat werken nagenoeg is uitgesloten en de plank volledig is gestabiliseerd.

De vloer wordt meestal zwevend gelegd op een dampdichte ondervloer, maar kan ook direct op het beton of spaanplaat ondervloer worden verlijmd. Het lamelparket is zowel gelakt als geolied in vele kleurdesigns verkrijgbaar. Lamelplanken zijn ook voorgestopt geschuurd en onbehandeld te verkrijgen, waarna u ze zelf op kleur kunt maken en afwerken met olie of lak. Dit verzorgen wij uiteraard ook graag voor u.

Alle door ons geleverde Houten vloeren kunnen naar wens van de klant worden verouderd, geborsteld en met vele kleuren worden behandeld.

De vloerdelen zijn van 18 tot 30cm breed en tot wel 3 meter lang te verkrijgen.
Den Helder

Deel deze advertentie met:
|