traplift Den Helder

https://www.degraafmobiliteit.nl/


Een betaalbare traplift voor iedere trap!


Wilt u graag zelfstandig blijven wonen maar wordt het traplopen steeds moeilijker? Dan biedt een traplift de oplossing voor u. Met een traplift blijven alle verdiepingen van uw huis gemakkelijk begaanbaar.

En een traplift voor uw trap hoeft niet duur te zijn. Smienk trapliften levert gebruikte trapliften van alle merken door heel Nederland. Met een gebruikte traplift bespaart u al snel 50% op de aanschaf van uw traplift in vergelijking met een nieuwe traplift. Voordat uw traplift bij u geplaatst wordt, is deze eerst vakkundig getest en gereviseerd. Uiteraard verlenen wij ook service en onderhoud aan uw traplift. Daarbij leveren wij op al onze trapliften 5 jaar garantie.

Een gebruikte traplift is zowel mogelijk op een rechte trap als op een trap met bochten.

Over de Otolift Parallel


De Otolift PARALLEL is speciaal ontworpen voor rechte trappen. Met het ultraslanke design weet u zich verzekerd van een optimale overgebleven trapruimte. de prachtige aluminium rail, gaat onopvallend op in uw interieur. De adviseur van Otolift komt graag vrijblijvend langs om u van alle informatie te voorzien.

Over de Otolift Two


De Otolift TWO is de meeste verkochte traplift van Nederland. Het eerste dat opvalt, is dat de traplift weinig plaats inneemt. De traplift is compact en degelijk. Bovendien biedt de Otolift TWO extra gemak: de bovenste buis van de looprail is op veel trappen ook te gebruiken als een trapleuning. De adviseur van Otolift komt graag vrijblijvend langs om u van alle informatie te voorzien.

Over de Otolift Air


Otolift presenteert met veel trots de supercompacte AIR: dè traplift met de dunste enkele rail ter wereld. Met de 'AIR' kiest u voor een exclusief, toonaangevend railsysteem. Deze traplift is zeer discreet dankzij de extreem kleine afmetingen en de strakke pasvorm en overtuigt met een modern design, dat zich niet op de voorgrond dringt, maar de omgeving elegant en ingetogen in haar waarde laat. De adviseur van Otolift komt graag vrijblijvend langs om u van alle informatie te voorzien.

Klantenservice

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent?
Stel uw vraag hier en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Openingstijden:

Hoogwoud
maandag t/m vrijdag 08:00 t/m 17:00
zaterdag 10:00 t/m 16:00

Amsterdam
maandag t/m vrijdag 08:00 t/m 17:00
zaterdag 10:00 t/m 14:00

tel 08004545123

  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 08-05-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Roskam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-12-2012
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon 0223-616212
  • Bekeken 724 x
  • Snelcode info 2065855

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice