cv installaties,cv apparatuur,badkamers,mak installaries

Wat kan MAK Installatiebedrijf voor u betekenen?

www.makinstallatiebedrijf.nl
Telefoon: 06 22 33 1856

Geschiedenis:

Ik ben begonnen in 1991 bij een installatiebedrijf als koel en elektra monteur. In 1993 ben ik overgestapt naar een installatiebedrijf wat meer op de particuliere markt was gericht, waar ik werkzaam was als verwarmings- koeling-, badkamer- en servicemonteur.

In 2001 heb ik MAK Installatiebedrijf opgericht en ben ik voor me zelf gaan werken. Eerst vanuit huis en daarna vanuit de loods waar ik nog steeds zit.

U kunt bij mij terecht voor al uw installatiewerk bij u thuis of op het werk.

Michel Bussing

Installatiewerk:

Bij MAK Installatiebedrijf kunt u terecht voor al uw installatiewerk bij u thuis of op het werk.

- Water leidingwerk
- Gas leidingen
- Vervanging CV ketel
- Vervanging radiatoren
- Riolering
- Elektra huisinstallatie
- Groepenkasten huisinstallatie
- Airconditioning en ventilatie
- Voorbereiding leidingwerk
- Zinken dakgoten
- Zink bekleding boeidelen en dakkapel
- Branden van dakwerk
MAK Installatiebedrijf levert de SpiroTrap, een uiterst effectieve vuilafscheider die op zeer krachtige wijze zowel magnetische als niet-magnetische vuildeeltjes uit het installatiewater verwijdert.

CV installatie:

MAK Installatiebedrijf kan voor u een complete CV installatie uitrekenen en installeren.

Onderhoud aan uw cv ketel kan MAK Installatiebedrijf voor u verzorgen.

Mocht u het zelf willen doen dan is dat geen probleem. Dan kan MAK Installatiebedrijf voor u als dat nodig is de installatie bereken en een doe het zelf pakket samen stellen. Mocht u kiezen voor een doe het zelf pakket dan levert MAK Installatiebedrijf het doe het zelf pakket voor u.

In samenwerking met GasRent biedt MAK Installatiebedrijf u de mogelijkheid om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te huren of te leasen.

Badkamer:

MAK Installatiebedrijf levert en installeert complete badkamers van A tot Z.

MAK Installatiebedrijf kan voor u het totaal pakket op zich nemen van slopen stukadoren leidingen wegwerken tegelwerk en af-montage van uw badkamer.

Als u zelf handig bent en graag ook het een en ander aan uw badkamer wilt doen dan is dat bij ons geen enkel probleem, zo kunt u kosten besparen voor het realiseren van uw nieuwe badkamer.

Wilt u liever alles zelf doen dan kan MAK ook alleen een levering doen van uw badkamer sanitair met het bijbehorende loodgieters materiaal.


De CV ketel huren of leasen:Is uw CV ketel of warmwatertoestel aan vernieuwing toe? Zo’n grote uitgave komt zelden op een goed moment. Daarom bieden wij van MAK Installatiebedrijf in samenwerking met GasRent u de mogelijkheid om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te huren of te leasen.

gasrent-logo

Uw CV ketel leasen biedt de volgende voordelen:

- kostenspreiding: u heeft géén grote uitgave ineens
- contractduur 3 of 5 jaar
- fiscale rente-aftrek mogelijk
- installatiekosten kunt u desgewenst meefinancieren
- ook mogelijk inclusief service pakket
- tussentijdse beëindiging van het contract is altijd mogelijk, zonder boete
- na 3 of 5 jaar bent u eigenaar, zonder overnamekosten

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

U wilt wel het comfort van een nieuwe cv ketel, maar geen gedoe met onderhoud en onderdelen vervangen. Of u wilt of kunt geen grote uitgave ineens doen? Dan is een cv ketel huren dé ideale oplossing. U huurt een cv ketel die bij uw woonwensen en uw huis past, voor een vaste huurprijs. De hele levensduur van de ketel betaalt u maandelijks hetzelfde bedrag. De installatiekosten en onderhoud met onderdelen worden meegenomen in de huurprijs, zonder indexering. De vaste huurprijs betekent bij ons dus ook echt vast.

De SpiroTrap:

MAK Installatiebedrijf levert de SpiroTrap, een uiterst effectieve vuilafscheider die op zeer krachtige wijze zowel magnetische als niet-magnetische vuildeeltjes uit het installatiewater verwijdert.

Hedendaagse energiezuinige verwarmings- en koelinstallaties leveren maximaal rendement wanneer het installatiewater geen vuil bevat. In onbehandelde installaties kan vuil zich ophopen op verschillende plaatsen in de installatie. Onderzoek en praktijk tonen aan dat met name magnetiet leidt tot afnemend rendement en daardoor hogere energiekosten. Snelle en efficiënte vuilverwijdering is daarom van groot belang.

Spirotech_SpiroTrap_MAK

Energiebesparing tot maar liefst 7,4%:

Kiwa GASTEC heeft objectief aangetoond dat de SpiroTramp MB3, die magnetiet optimaal verwijdert, een energiebesparing tot maar liefst 7,4% kan opleveren. De SpiroTrap MB3 kan zonder knoeien snel en eenvoudig worden gereinigd. Verwijder eenvoudigweg de schone externe magneet, op de spuikraan en het verzamelde vuil in de SpiroTrap loopt zon in een opvangbak.Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.


Maximaal rendement, bescherming van componenten:De unieke magneetveldversterkende technologie garandeert een ongeëvenaard snelle en optimale vuilafscheiding. Zelf de kleinste magnetietdeeltjes worden verwijderd. Het rendement van de installatie wordt geoptimaliseerd en kostbare installatiecomponenten worden beschermd. Dankzij het ingenieuze ontwerp wordt verzameld vuil snel en eenvoudig verwijderd. De robuuste messing SpiroTrap MB3 is voorzien van een draaibaar aansluitstuk, zodat dit product snel en eenvoudig in zowel horizontale als verticale en zelfs diagonale leidingverlopen kan worden geplaatst.


MAK Installatiebedrijf
Telefoon: 06 22 33 1856
Adres: Handelsweg 6J-K, 1785 AE Den Helder
e-mail: info@makinstallatiebedrijf.nl
www: makinstallatiebedrijf.nl
K.v.K Alkmaar: 37081918


Openingstijden winkel:
maandag t/m donderdag op afspraak
vrijdag van 12:00 uur tot 17:30 uur
zaterdag en zondag zijn wij gesloten

Bel direct: 06 22 33 1856
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 26-04-21
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Julianadorp
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 352 x
  • Snelcode info 8086875

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail