Kikkert & Smit Optiek

CONTACT

Adres:

Marsdiepstraat 266 | 1784 AV Den Helder

Tel: 0223-612377

info@kikkertsmitoptiek.nl | www.kikkertsmitoptiek.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00

Zaterdag: 09.00 - 17.00

Zondag: Gesloten

Over ons

Kikkert & Smit optiek is een gespecialiseerde en onderscheidende optiekzaak gevestigd in de wijk Nieuw Den Helder aan de Marsdiepstraat.

Wij zijn van mening dat het optimaal functioneren van uw ogen van een groot belang is. Zowel in uw werk, privé als onderweg, zijn uw ogen onmisbaar voor uw dagelijks functioneren en veiligheid. Laat daarom uw ogen regelmatig controleren, een oogmeting is kosteloos. Kikkert & Smit Optiek beschikt over een eigen afdeling oogmeting met moderne apparatuur waarmee snel en efficiënt uw ogen worden opgemeten. Je weet hierna of de kwaliteit van uw ogen stabiel is of dat zij achteruit is gegaan en wellicht een bril nodig heeft.

Iedereen verdient een bril op maat, want een bril is van grote invloed op hoe u zich voelt en overkomt bij anderen. Kortom: een bril draagt bij aan uw persoonlijkheid en geeft vorm aan uw unieke uitstraling. Kikkert & Smit optiek heeft de bril die bij u past. In onze collectie hebben we modieuze en trendy billen maar ook gewonere brillen van bekende merken zoals Ray-ban, Esprit, TomFord, Dsquared en meer. Wij werken als zelfstandig opticien en doen daarom zelf de inkoop van onze monturen. Hierdoor is de collectie van de monturen en zonnebrillen veelzijdig van bijzonder en onderscheidend tot heel subtiel. Je kan ook bij ons terecht voor contactlenzen, zonnebrillen en briltoebehoren.

Wij bieden u ook de nieuwste ontwikkelingen in glazen, want naast een montuur zijn brillenglazen essentieel. Met behulp van de nieuwste technologie bepalen we samen uw glas op maat en slijpen de glazen zelf voor u. De combinatie van onze specifieke vakkennis en geavanceerde technieken vormen het onderscheid met de grote optiekketens.

Wij adviseren u graag bij een oogmeting, welke type glazen het beste bij u past en helpen u bij het maken van de juiste keuze van uw montuur.