Ton Mulder Schildersbedrijf

CONTACT

Adres: De stek 12 | 1771 SP Wieringerwerf

Tel: 0227 - 600700 | Fax: 0227 - 581804

Email: info@tonmulder.nl | www.tonmulder.nl

OVER ONS

 

Ton Mulder Schildersbedrijf BV is een meesterschilder en gevestigd in een modern pand in Wieringerwerf. Ton Mulder Schildersbedrijf werd opgericht in 1982 in Slootdorp, vanuit de voormalige melkloods. Door de snel groeiende orderportefeuille kwamen er steeds meer schilders bij Ton Mulder werken, daarom is het bedrijfspand verder uitgebreid. Het schildersbedrijf is gecertificeerd in 1998 door Bureau Veritas. Ton Mulder is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op afwerkinggebied. Uw individuele opdracht bepaalt het persoonlijke advies, rekening houdend met de doelstelling, praktische mogelijkheden en het budget. Om zich te blijven onderscheiden als schildersbedrijf worden de medewerkers van Ton Mulder bijgeschoold door voorlichting en praktijkbijeenkomsten. Schildersbedrijf Ton Mulder heeft het afgegeven keurmerk ‘AF’, dit is door de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers het schilders-, afwerkings- en glasbedrijf afgegeven keurmerk voor erkenning.

 

Naast schilderen is het Ton Mulder schildersbedrijf ook gespecialiseerd in poedercoating, natlakspuiterij, onderhoud en systeemplafonds. Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces. Het poeder blijft aan het bespoten object plakken, waarna het in een oven wordt verhit. Poedercoating is voornamelijk te behandelen bij ondergronden als staal en aluminium. Daarnaast bieden wij ook onze diensten aan in natlakspuiterij. Er worden veel nieuwe bouwonderdelen door ons behandeld zoals ramen, deuren, kozijnen en plaatmateriaal. Ook oude meubelen, kasten en keukenfront worden door ons in een nieuw jasje gestoken. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in onderhoud en systeemplafonds. Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van plafondplaten en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond wordt gemaakt. Deze ruimte wordt gebruikt voor de aanleg van verschillende systeemleidingen, zoals elektriciteit, verwarming, ventilatie en riolering. Een handig systeem voor bedrijven, kantoren en grote ruimtes, omdat het geluid absorbeert.

U kunt vrijblijvend informeren naar onze diensten of een gratis offerte aanvragen. Wij adviseren u graag over schilderwerken,natlakspuiterij, onderhoud, poedercoating, systeemplafonds en afwerkingmogelijkheden.