Mega tegels & badkamers

Adres: Industrieweg 6 Den Helder

Tel: 0223-637262

www.megategel.nl

Over ons

Mega Tegels & Badkamers is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel- en badkamerbranche. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends, acties en aanbiedingen aan op het gebied van badkamers, sanitair, tegels en alle aanverwante producten.

ook pvc vloeren en laminaat-&parketvloeren

De MEGA-store in Den Helder bestaat uit ruim 1.000 tot 1.500 m² showroom badkamers, tegels en sanitair, is sfeervol en overzichtelijk ingericht en biedt uitstekende keuzemogelijkheden voor de particuliere doe-het-zelver, de particuliere totaalklant, maar ook de ervaren klussers zoals aannemers en ZZP’ers. Mega Tegels & Badkamers koopt wekelijks in grote volumes tegels en sanitair rechtstreeks van de fabrikant en/of uit het buitenland (eigen import). Daarmee garanderen wij u dat wij altijd de scherpste prijzen kunnen aanbieden.

Mega Tegels & Badkamers biedt u met meer dan 1000 verschillende soorten een zeer ruim assortiment wandtegels, vloertegels en natuursteen. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreid aanbod prachtige badkamers en sanitair volgens de laatste trends. Bij Mega Tegels & Badkamers krijgt u het professionele advies en de service die u in een speciaalzaak kan verwachten, tegen de laagste prijsgarantie. Tegenwoordig is er ook de mogelijkheid om een advies op maat te krijgen via een exclusief 3D ontwerp. Kijk op de website bij 3D-badkamerontwerp en maak direct je eigen badkamerontwerp, verstuur deze naar de vestiging in Den Helder of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Naast de verkoop van losse producten en materialen zoals tegels, sanitair, complete badkamers en aanverwante artikelen, bieden wij u een totaalconcept. Mega tegels & badkamers werken samen met een professioneel netwerk van ervaren installatiebedrijven, zodat u complete badkamer, toilet, tegelvloer of ander tegelwerk vakkundig geïnstalleerd wordt.

Kortom Mega Tegels & Badkamers biedt u lage prijzen, hoge service en een grootschalig assortiment met de beste kwaliteitsmerken. Kom naar de Mega-store in Den Helder en laat u adviseren en inspireren door ons vakkundig personeel en ruim opgezette showrooms.