zonnepanelen kop van noord holand

https://grim-elektraplan.nl/

GRIM ELEKTRAPLAN UW INSTALLATEUR VOOR ELEKTRA WERKZAAMHEDEN EN ZONNEPANELEN IN DE KOP VAN NOORD HOLLAND.

CERTIFICERING
Wij zijn een gecertificeerd installateur. Wij zijn hiervoor aangesloten bij InstallQ en hebben Zegelrecht. Daarnaast volgen wij de laatste ontwikkelingen op de markt door beurzen bij te wonen en het volgen van cursussen & opleidingen.

CONCURRERENDE PRIJZEN
Ondanks dat wij kiezen voor kwaliteit staan wij voor een eerlijke, marktconforme prijs. Dit is mogelijk omdat wij een klein bedrijf zijn met weinig overhead kosten. Een goede relatie met onze leveranciers maakt dat we materialen ook zeer scherp kunnen inkopen.

NAZORG/ SERVICE
Ondanks dat het zelden voorkomt, kan er altijd een storing in uw installatie optreden. Wij zorgen ervoor dat deze snel en vakkundig wordt opgelost.

Indien een storing dringend is en wij niet bereikbaar zijn hebben wij een samenwerking met een collega met een 24 uurs storingsdienst (Hoogsteder Elektrotechniek) De Afwikkeling van deze storing geschiet daarna gewoon via Grim Elektraplan.


ZONNEPANELEN ADVIES
Grim Elektraplan maakt samen met u een plan & advies. U ontvangt vervolgen het plan met opbrengst berekening en een offerte.

Wij werken hier alleen met betrouwbare leveranciers van zonnepanelen. Een van deze eisen is dat de leveranciers een kantoor in Europa hebben (en bij voorkeur in Nederland). Mochten er problemen ontstaan kan er snel een oplossing gevonden kan worden. Op deze manier is het te waarborgen dat de kwaliteit van de panelen en omvormers ook zeer hoog is.

ZONNEPANELEN AANLEG
Grim Elektraplan maakt samen met u een plan & advies. U ontvangt vervolgen het plan met opbrengst berekening en een offerte.

Wij werken hier alleen met betrouwbare leveranciers van zonnepanelen. Een van deze eisen is dat de leveranciers een kantoor in Europa hebben (en bij voorkeur in Nederland). Mochten er problemen ontstaan kan er snel een oplossing gevonden kan worden. Op deze manier is het te waarborgen dat de kwaliteit van de panelen en omvormers ook ze

Grim Elektraplan
Nijverheidsweg 2AC
1785 AA Den Helder

T: 022-3865134
T: +31(0)6 22961113
M: info@grim-elektraplan.nl  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 10-09-23
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 585 x
  • Snelcode info 8086875

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail