ZZ K&A Consultants BV | Bedrijfsadvies & Interim Management

Contact:
K&A Consultants BV
Bedrijfsadvies & Interim Management
Postbus 63
1790 AB  Den Burg

Bezoekadres:
Waalderstraat 2
1791 EC  Den Burg

info@praktischondernemen.nl
Tel.: 0222 322 517
Fax: 0222 315 911

Meer contactinformatie 

Iedere ondernemer krijgt te maken met veranderende omstandigheden. Vaak kan hij daar zelf op inspelen, maar soms is de inzet van een externe deskundige nodig. Iemand die het bedrijf met een frisse onafhankelijke blik bekijkt, mogelijkheden inventariseert en met de juiste oplossing komt. K&A Consultants biedt daarbij graag de helpende hand. Onze specialisten zijn goed thuis in alle facetten van het midden- en kleinbedrijf en kunnen ondernemers op een breed vlak adviseren en ondersteunen.

Helder bedrijfsadvies
Heeft u het idee dat er verbeterpunten zijn binnen uw onderneming, maar kunt u er niet precies de vinger opleggen? Wij verzorgen een gratis quickscan van uw onderneming. Daaruit blijkt welke bedrijfsonderdelen of – processen verbeterd kunnen worden. Gezamenlijk kunnen we daarmee aan de slag. K&A Consultants biedt u een helder advies en praktische oplossingen. Wij hebben ideeën waar u beter van wordt.

Ambitie
Heeft u de lat hoger gelegd? Wij zorgen ervoor dat u die sprong kunt maken. Met een goed businessplan, een reële begroting en de juiste begeleiding worden uw ambities werkelijkheid. Overweegt u om aan te sluiten bij een franchiseorganisatie of wilt u een bedrijf kopen of verkopen? Ook dan kunt u niet zonder goed advies. Bel of mail ons voor een gratis introductiegesprek!

Interim- en projectmanagement
Door ziekte of onvoorziene omstandigheden kan in uw onderneming personele krapte ontstaan op managementniveau. Continuïteit is belangrijk. Wij bieden u graag de helpende hand. K&A Consultants levert interim-managers tegen een vast bedrag per uur, week of project. Zonder extra werkgeverslasten, verzekeringen of andere kosten. U weet exact waar u aan toe bent. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u voor een project (tijdelijk) een ervaren begeleider zoekt. Ook dan biedt K&A Consultants uitkomst.

Naast Bedrijfsadvies, Interim Management en Project Management bieden wij ook diensten als Mystery Shopping, Formule Ontwikkeling, opzetten van een Administratieve Organisatie (AO) etc.. Zie voor meer informatie onze website

K&A Consultants BV is onderdeel van de K&A Groep.
                        Doe alleen waar je goed in bent. Dat doen wij ook.