ZZ Texel beste hotel

Wilt u hier staan met uw hotel en teruggevonden worden op één van de eerste pagina's van Google?
Neem dan contact met ons op:

verkoop@koopplein.nl of jos@koopplein.nl

0222-322 516 of 06-1392 1237

Er zijn vele hotels op Texel. Van goedkope bread and breakfasts tot hele luxe hotels. U kunt overnachten in het hele toeristische de Koog, maar u kunt ook kiezen voor De Slufter of anders het pittoreske Den Hoorn. U kunt gaan voor de Stayokay, voorheen de jeugdherberg, of anders Bij Jef, een restaurant/hotel met een Michelin-ster.

Ook voor grote groepen zijn er vele mogelijkheden. Niet voor niets wordt Texel jaarlijks door vele tienduizenden scholieren bezocht. Een groot deel van hen overnacht in zogenaamde groepsaccommodaties. Hiervan zijn er op het eiland vele te vinden: Zwaluwhof, Nieuw-Vredestein, De Zilvermeeuw, Fekonsieskuur en Nieuw-Bornrif nabij De Koog, Jonkersbergen, Breemhoeve en De Stolp nabij Den Hoorn, de al eerder genoemde StayOkay en De Bult in de omgeving van Den Burg, Princenhage, De Triaan en De Kievit nabij De Cocksdorp en Eierland.

Voor een goede B & B hoef je op Texel nooit ver te zoeken: gelegen in rustgebieden, of juist in een van de zeven dorpen. Van relatief eenvoudig en voordelig tot zeer luxe en iets minder voordelig, op Texel vind je een rijk scala aan mogelijkheden. Met een keuze uit meer dan 100 B&B’s en tarieven tussen de 20 en 100 euro per persoon per nacht zit er toch zeker altijd wel eentje voor jou bij?

Op Texel staan ongeveer 150 hotels, waarvan ruim de helft in het toeristisch centrum van Texel, De Koog en omgeving. Ook hier is weer van toepassing dat er een hotel is voor ieders wens en portemonnee.

Naast overnachtingen in hotels, meestal incl. ontbijt, en met keuze voor vol pension, zijn er talloze verschillende mogelijkheden voor overnachting op Texel. Denk aan vakantiewoningen, al dan niet op een park, chalets, campings, appartementen, stacaravan. Maar ook bijzondere vormen van overnachting winnen steeds meer terrein, wat dacht u van een pipowagen of een yurt? 

Neem contact met ons op als u meer informatie hierover wilt hebben.