ZZ Texel boekhouder

Uw bedrijf kan hier staan.

Met naam,

adres,

telefoonnummer,

e-mailadres en

wesite

Welk bedrijf of welke particulier kan er tegenwoordig nog zonder boekhouder? Ook en misschien wel juist, op Texel is een goede boekhouder van groot belang. De tijd dat inspecteurs van de belasting het Marsdiep niet leken over te steken ligt inmiddels ver achter ons. Ook de Texelse(?) mentaliteit, de regeltjes wat flexibeler toe te passen, is niet meer aan de orde.

Als eigenaar van een bedrijf wil je je tijd anders en dus beter besteden. Je hebt de meest actuele kennis niet, je mist een aantal vaardigheden en je focus ligt op ondernemen, c.q. klanten binnenhalen. Ons advies is: besteed je boekhouding uit aan iemand met know-how, actuele kennis en diverse specialisaties.

En datzelfde geldt voor de meeste particulieren. Je ziet toch door de bomen het bos niet meer? Ben jij op de hoogte van de nieuwste regels omtrent belastingaangifte: aftrekposten, box 1 en box 3, etc. De TV sterreclame van een grote supermarktketen typeert op komische wijze een gezin dat er ook helemaal niets van begrijpt, maar wel zo verstandig is om er een goede boekhouder bij te halen. En om aan te tonen dat deze man ècht verstand heeft van besparen doet hij zijn boodschappen, uiteraard, in de bewuste supermarkt.

Dus ongeacht of u een bedrijf heeft, ZZP-er bent of in loondienst werkt, fulltime of parttime, wij halen altijd het maximale voor u eruit. Wij scholen ons met grote regelmaat en zijn aangesloten bij een grote Nederlandse branche-organisatie. We zeggen niet dat we goedkoop zijn, dat klinkt zo …  eeeh goedkoop, maar we zijn in ieder geval voordelig. Uiteraard afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden hanteren wij tarieven die u mee zullen vallen. Een eenvoudige belastingaangifte voor een particulier verschilt nu eenmaal behoorlijk van de samenstelling van de jaarcijfers van een groot bedrijf.

Om met diezelfde supermarkt-reclame te spreken: “zijn wij nu zo dom of is hij ècht zo slim? Hij is echt zo slim!”