YY Koopplein Texel Contact

Koopplein Texel                                          
Jos de Wolf                                

Waalderstraat 2
1791 EC Den Burg
texel@koopplein.nl

0222 322 516 | b.g.g. 06 1392 1237

Kamer van Koophandel: 61453145
BTW-nummer: NL8543.47.926.B01

Op deze contactpagina stel ik mij graag even aan je voor.

Mijn naam is Jos de Wolf en ben geboren en getogen op Texel. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen waarvan er twee al min of meer de deur uit zijn. Gelukkig komen ze vaak nog een weekendje naar Texel om uit te gaan en een keer wèl lekker te eten of wat slaap in te halen....

Op 1 januari 2009 ben ik gestart met Koopplein Texel, op verzoek van en in nauwe samenwerking met de bedenker van het Koopplein-concept, Peter Dral. Op 1 januari 2012 heb ik de exploitatie van Koopplein Texel overgenomen van Peter en ben ik hier volledig zelfstandig mee doorgegaan. Vanaf oktober 2014 heb ik de exploitatie verkocht aan de centrale organisatie van Koopplein.nl BV. Sindsdien ben ik office manager van de landelijke organisatie en nog steeds contactpersoon voor Koopplein Texel.

Als office manager verzorg ik ondermeer een deel van de startercursus voor startende Koopplein-ondernemers. Deze startende Koopplein-licentiehouders worden door de landelijke organisatie Koopplein.nl op Texel uitgenodigd en leren tijdens een driedaagse -zeer intensieve- training de basisvaardigheden die nodig zijn om een Koopplein op te starten en in de lucht te houden. Je moet hierbij denken aan verkoop, opmaak en facturering, alsmede het inzetten van Social Media en andere 'tools' om van je Koopplein een succes te maken.

Naast mijn werkzaamheden bij Koopplein.nl ben ik voorzitter van de dorpscommissie Den Burg. Deze functie kwam na mijn periode die ik in de gemeenteraad van Texel heb gezeten. Samen met mijn vrouw Catharina ben ik sinds 2015 beheerder van het Tesselhuus, een aangepaste vakantiewoning voor mensen met een ernstige lichamelijke handicap. Het geeft ons veel voldoening om op deze wijze actief maatschappelijk betrokken te zijn.

In mijn vrije tijd mag ik graag vissen.

Voor alle vragen met betrekking tot het gebruik van Koopplein.nl kun je mij bereiken via bovenstaande contactgegevens. Ik help je graag verder om succesvol gebruik te maken van ons handelsplatform.

Groet,
Jos

<< Ga naar homepage