ZZ Texel hotel

Grand Hotel Opduin Texel
Ruyslaan 22
1796 AD  DE KOOG
Telefoon: 0222-317445
Fax: 0222-317777

email: info@opduin.nl
www: www.opduin.nl/nl

Grand Hotel Opduin op Texel is de ideale bestemming om helemaal tot uzelf te komen.

Uw vakantie begint al op het moment dat de veerboot zich losmaakt van de kade in Den Helder. Door de ideale locatie midden in Nationaal Park De Duinen van Texel staat u binnen tien minuten met de blote voeten op het strand. Vanuit het raam van uw ruime kamer ziet u de konijnen en fazanten voorbij huppelen.

Ons befaamde Texelse ontbijtbuffet biedt een groot assortiment aan Texelse producten, maar ook `s avonds kunt u proeven van authentieke lokale ingrediënten in ons Opduin restaurant.

Voor complete ontspanning bezoekt u onze Beauty & Wellness en sauna of neemt u een duik in ons verwarmde zwembad.

In de luxe kamers en suites van Grand Hotel Opduin komt u meteen tot rust. De ruime, comfortabele kamers en het prachtige uitzicht over badplaats De Koog, het bos en de duinen geven u een heerlijk vakantiegevoel.

Op elke kamer staat een Nespresso-apparaat en een waterkoker, zodat u zelf op ieder moment van de dag een heerlijk kopje koffie of thee kunt zetten.

Op iedere etage vindt u een 'maxibar' met een zeer uitgebreid assortiment aan versnaperingen en drankjes en op verzoek zetten we graag een koelkastje op uw kamer. Overal in het hotel en op de kamers maakt u kosteloos gebruik van onze draadloze internetverbinding. Zo volgt u meteen het laatste Opduin-nieuws via twitter of facebook.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur gegarandeerd gebruik maken van uw kamer en op de dag van vertrek mag u tot 11:00 uur op de kamer blijven.

PROEF DE SMAAK VAN TEXEL

Een vakantie op Texel is niet compleet zonder de authentieke smaken van het eiland te ontdekken. Onze chef Aart Wijker en zijn team verrassen u graag met (h)eerlijke Texelse ingrediënten in moderne gerechten of tijdloze klassiekers. Het roken van de Noorse zalm doen we zelf in de rookoven en het botermalse lamsvlees komt bij de beste lamsslager van het eiland vandaan. Ook de overige ingrediënten worden zoveel mogelijk ingekocht bij lokale ondernemers en dat proeft u!

Geniet van een heerlijke maaltijd met het hele gezin in Restaurant Opduin of een uitgebreide lunch in onze serre. Lekkere trek? Laat u verleiden door ons huisgemaakte gebak, zoals Texelse Duindoorn cheesecake.

Welkom op Texel en welkom in Grand Hotel Opduin.