YY Texel hotels

Boutique Hotel De Smulpot
 
Adres: Binnenburg 5
1791 CG Den Burg

BOUTIQUE HOTEL DE SMULPOT

U wilt het eilandgevoel op een heerlijke manier ervaren? In combinatie met veel luxe? Zodat u van een optimaal verblijf op Texel kunt genieten? Stop nu met zoeken; u heeft ons gevonden!

Waar vind ik jullie?

Ons hotel ligt in het hart van Den Burg, een gezellig dorpje op ons mooie eiland. U vindt rondom ons hotel veel leuke winkeltjes, en ook zee, strand en bos zijn nooit ver weg. Centraal op Texel gelegen, dus de allerleukste plekjes van het eiland kunt u gemakkelijk ontdekken en bezoeken.

Wat bieden jullie?

Wat mag u bij ons verwachten? Een modern ingerichte kamer, een comfortabel groot bed, een prachtige badkamer met stortdouche, voorzien van diverse luxe Rituals verzorgingsproducten, een volle koelkast, heerlijke ganzendonzen dekbedden, draadloos internet en een HD LED televisie.

Wie zijn jullie?

In 2011 zijn onze zeven hotelkamers, die oorspronkelijk uit 1971 dateren, geheel gerenoveerd en verbouwd. Wij behoren nu tot één van de meer luxe verblijfsaccommodaties op het eiland Texel. In 2013 ontvingen wij als kwaliteitsnorm drie sterren. Bij ons staan gastvrijheid, kleinschaligheid, knusheid, luxe en kwaliteit centraal.

Hoe zit het met parkeren bij jullie?

Gasten van De Smulpot mogen kort voor de deur stoppen voor het uitladen van hun bagage. Wij vertellen dan waar je gratis kunt parkeren (op 5 minuten loopafstand). Dichterbij parkeren kan alleen met een Texelvignet, in combinatie met een parkeerschijf. Op alle gemeentelijke parkeerterreinen heeft u deze beide nodig. Dit vignet kunt u van tevoren online bestellen, het wordt dan thuisgestuurd. Volg deze link. Ook bij het VVV en in alle supermarkten is dit parkeervignet te koop.

Een bed extra, kan dat?

Vraag hier even naar tijdens het boeken. Inclusief ontbijt kost dit € 40,- pppn.

Hoe zit het met het ontbijt?

De tarieven voor onze kamers zijn incl. het ontbijt. Dit ontbijt bestaat uit verse broodjes, kaas, ham en andere soorten broodbeleg, vers geperst sap, verse koffie of thee en natuurlijk gekookte eieren. Wilt u anders ontbijten of iets extra’s? Vraag er naar! Ons ontbijt wordt geserveerd om 9.00 uur en blijft staan tot 10.30 uur. Er is geen buffet, we zetten alles voor u op tafel. Er is onbeperkt koffie of thee, naar uw wens. Koffie en thee wordt vers gemaakt en aan tafel gebracht. Mocht er iets opraken aan tafel, vraag er gerust naar!

Ik ben minder-valide. En nu?

Omdat wij slechts zeven kamers hebben is er geen mogelijkheid om een lift aan te leggen. Wij kunnen u behulpzaam zijn door uw koffer(s) naar uw kamer te brengen, indien mogelijk direct tijdens het inchecken. Natuurlijk doen we dit voor iedereen die moeite heeft zelf zijn of haar koffer naar boven mee te nemen.

<< Website Boutique Hotel De Smulpot

<< Homepage Koopplein Texel

 smulpot-bp-ontbijt

smulpot koffie