ZZ Texel markt

De Texelse Bazaar
Parkstraat 5
1791 CA Den Burg

06-44082482 (Gosse Kruger)
Klik hier om een e-mail te sturen

Klik hier voor onze website

 

Het “oude postkantoor” van Den Burg heeft enige tijd leeg gestaan. Gelegen op een prachtige locatie, in het centrum van Den Burg, met het park De Wezentuin als rugdekking, is er gelukkig weer reuring gekomen in het gebouw. Er is een nieuwe bestemming gevonden: het gebouw wordt nu geëxploiteerd door Barry van Es. Deze ondernemer biedt huisvesting in het pand aan een Indonesische toko en er is een groot aantal ‘kramen’ te huur. Dit betekent dat het aanbod van goederen heel divers is en ook zeker niet iedere week hetzelfde. Het is dus de moeite waard om minstens één keer per week even ‘langs te waaien’ om langs de kramen te neuzen. Je weet immers nooit of er iets van je gading bij is …

Het grote voordeel van deze, grotendeels overdekte, markt is natuurlijk de overkapping. De meeste kramen staan gewoon binnen, zodat de klanten en de kraamhouders geen last hebben van de regen, de wind en vorst.

De Bazaar Texel staat onder leiding van twee gerenommeerde marktmeesters, te weten marktmeester sr. Gosse Kruger en marktmeester jr. Noah van Es.
 
Bij hen kun je ook terecht als je zelf een kraam wilt huren, om je hobby onder de aandacht te brengen of om je spulletjes te verkopen, voor jezelf of voor een goed doel. De marktmeesters zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-44082482. Let op: niet alles is toegestaan. Vanwege de aanwezigheid van een koffiecorner mag er geen voedsel verkocht worden op de kraam. Vraag voor de zekerheid even na bij de marktmeesters wat wel en wat niet is toegestaan.

Uiteraard kun je op de website van De Bazaar Texel kijken wie er al eens een kraam gehuurd hebben of wie dat nog steeds doen. Daarvoor klik je hier.

Ga eens langs bij De Texelse Bazaar en misschien ontmoeten we elkaar er wel!