Marktplein Texel

Koopplein Texel
Waalderstraat 2
1791 EC  DEN BURG


0654 292 270

Bezoek website

Stuur een mail

 
What do you want to do ?
New mail

Koopplein Texel is al meer dan 15 jaar lang de plek om gratis te adverteren.

Op Texel zijn we bedacht, verwekt en geboren; er stroomt groen-zwart bloed door onze aderen. Wij voorzien al meer dan tien jaar in de behoefte om vanuit je eigen huis, alle zolders van Texel te bezoeken.

Tweedehands fietsen, nieuwe kleding en schoenen (te klein of te groot gekocht), hobbymaterialen, te veel om op te noemen. Maar de belangrijkste insteek van de meeste gebruikers: “het is zonde om weg te gooien, misschien maak ik er een ander blij mee!”

De werkwijze van Koopplein Texel is dus niet anders dan het aanbieden van een platform dat veel groter is dan de eigen familie-, vrienden- en bekendenkring. Wij vergroten je ‘netwerk’ tot heel Texel.

In onze rubriek ‘Laatste Advertenties’ komen alle vers geplaatste advertenties binnen, ongesorteerd en op volgorde van plaatsing. Op deze pagina zijn dus de ‘koopjes’ te halen, je moet er wel snel bij zijn. De meest populaire advertenties vind je in de rubriek ‘Plein Toppers’. Hier staan de meest bekeken advertenties van de laatste drie dagen.

Wat zijn nu de belangrijkste redenen om via Koopplein Texel te kopen en te verkopen?

+  als particulier plaats je gratis en ongelimiteerd;
+  je kunt je advertentie gratis omhoog plaatsen;
+  via Koopplein Texel vindt nauwelijks of geen oplichting plaats. Je kent in de meeste gevallen diegene met wie je handelt. Je hoeft niets op te sturen, je hoeft geen geld over te maken, je stapt op de fiets, bekijkt het aangeboden artikel, je betaalt en neemt het direct mee;
+  Koopplein Texel is overzichtelijk;
+  je bevordert het hergebruik van goederen, zelfs in je eigen gemeente;
+  je advertentie wordt gratis doorgeplaatst naar Koopplein Nederland;
+  vind je een artikel niet op Texel, dan kun je met één klik ook kijken bij onze ‘buren’, Koopplein Den Helder of Koopplein Hollands Kroon.

Tenslotte Koopplein Texel is één van de Kooppleinen die in heel Nederland actief zijn. In totaal hebben zo’n 30 ondernemers in hun eigen woonplaats het beheer over een Koopplein. Bijvoorbeeld in Den Helder, Heerhugowaard en Schagen, maar ook veel verder weg zoals Eijsden (Limburg), Hardenberg, Assen en Hoeksche Waard. Door te klikken op de knop ‘Andere gemeente’ kunt u alle Kooppleinen in heel Nederland opzoeken.

<< Homepage Koopplein Texel >>

 

 
What do you want to do ?
New mail