ZZ Texel taxi

Taxi Botax
Buytengors 71
1791 WN  DEN BURG
0222-315888

KvK 37100752
BTW NL8188.94.015.B.01

Klik hier om ons een e-mail te sturen

Klik hier voor onze website

Taxi Botax is gevestigd op het Noord-Hollandse waddeneiland Texel. Wij verzorgen dagelijks taxivervoer van, naar en op Texel.                     

Wij rijden met een taxi geschikt voor vervoer t/m 4 passagiers en twee taxibusjes geschikt voor vervoer t/m 8 passagiers. De taxi en taxibusjes beschikken allen over een taximeter, voorzien van een start, tijd- en kilometertarief (zie ook op onze tarievenpagina).

In het seizoen zult u overdag vaak onze taxibus zien voorrijden, ook als u een taxi voor minder dan 5 personen hebt besteld. Indien u dit bezwaarlijk vindt laat het ons dan vooraf weten, dan kunnen wij, indien mogelijk, proberen daar rekening mee te houden.

Bij ons word normaliter de taxi niet gedeeld met andere mensen, tenzij dit vooraf aan u kenbaar is gemaakt, of u dat zelf heeft geregeld. Indien in dat geval er op meerdere plaatsen mensen opgehaald moeten worden, laat u dat dan vooraf even weten aan de centralist als u de taxi(bus) besteld, dan kan hij/zij daar in de planning rekening mee houden.

Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn kunnen wij u op een persoonlijke manier service verlenen, wat volgens ons ook eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Wij zijn herkenbaar aan de naam Taxi Botax op de tariefkaart welke zichtbaar is aan de buitenzijde van de taxi en taxibusjes. De taxi`s die niet onze naam op de tariefkaart voeren zijn dus GEEN taxi`s van ons bedrijf !

En voor alles geldt : Heeft u een klacht laat het ons weten; bent u tevreden zegt het voort !!!