ZZ Texelaartjes

Adverteren op Texel:

Koopplein Texel

Waalderstraat 2

1791 EC  DEN BURG

0222-322516

06-13921237

Onze website vindt u hier

Of stuur ons een e-mail

Kleine schaapjes, kleine inwoners van een zeker waddeneiland of kleine Texelse koekjes. Allemaal omschrijvingen van het woord Texelaartjes. Maar hier bedoelen we de kleine particuliere advertenties, die je vroeger in de krant zette. Vroeger, in de tijd van de oude media, de papieren media. Vroeger, toen er nog een gat in de krant kwam als je ergens op klikte. Vroeger, toen je geen idee had hoe vaak een advertentie eigenlijk bekeken en gelezen werd.

Als opvolger van de goede oude ‘zoekertjes’ bedachten wij Koopplein Texel. Een platform op internet waar iedereen in overbodige spullen mag handelen. Gratis, voor particulieren. Ongeacht of je kinderen er uit gegroeid zijn of niet meer mee spelen, of je je auto wilt verkopen of je oude fietsie, of je een boek al vier keer hebt herlezen en iemand anders dit plezier gunt. Allemaal gratis.

Op Koopplein Texel worden dagelijks honderden advertenties geplaatst, komen dagelijks duizenden bezoekers langs (meest Texelaar(tje)s) en staan alle advertenties overzichtelijk gerangschikt in zo’n 30 rubrieken. Enkele van deze rubrieken zijn speciaal, zoals de rubriek ‘Gratis aangeboden’ en de rubriek ‘Lenen, Ruilen en LETS’. Ik beide rubrieken staan artikelen die je kunt krijgen zonder dat je portemonnee open moet.

Ook bedrijven adverteren op Koopplein Texel: een aantal garages zet zijn occasions er op, een makelaar zijn panden, diverse banen worden aangeboden en ook huurhuizen worden veelvuldig aangeboden. Bovendien bieden wij aan alle Texelse bedrijven de mogelijkheid om banners te plaatsen, waardoor hun naamsbekendheid op Texel zal toenemen. Bovendien hebben wij enkele mogelijkheden om goed zichtbaar te zijn in de meest gebruikte zoekmachines.

Texel is een innoverend eiland, denk bijvoorbeeld aan de Lopifit Loopfiets, binnenkort volop te huur op Texel, maar ook de Jumbo adverteert met zijn maand-aanbiedingen, en vooral het Texelse MKB en de Texelse zzp-ers kunnen op voordelige manieren ‘scoren’!

Heeft u hier vragen over, dan mailt u ons.