YY Texel uit eten

Lunch en Diner Café De Smulpot

Binnenburg 5-7
1791 CG  Den Burg
0222 312 756
info@smulpot.nl

Een meer dan goede prijs/ kwaliteit verhouding, wij maken veel en gul gebruik van de streekproducten van ons mooie eiland Texel. Uit eten gaan moet toch een feestje zijn?

Over streekproducten gesproken: denk hierbij aan Texels lamsvlees van Slagerij Goënga uit Den Hoorn, ijs van IJsboerderij Labora uit De Cocksdorp, kaas van Kaasboedreij Wezenspyk (nabij Den Burg) en vis van De Texelse Visspecialist uit Oudeschild. En wat dacht u van de diverse bieren van De Texelse Bierbrouwerij en de vele Texelse likeuren en kruidenbitters?

Voeg daarbij een prachtige locatie in hartje Den Burg, met voor onze deur het gezelligste terras van Nederland (2014), een gewoon aardige en deskundige bediening, een enthousiaste keukenbrigade en een gevarieerde en wisselende menukaart. Deze factoren zorgen er met elkaar voor dat uw avondje uit een belevenis wordt, waaraan u later nog wel eens met veel plezier zult terugdenken.

Onze menu’s staan op internet; hieronder kunt u ze vinden.

<< Klik hier voor onze lunchkaart
<< Klik hier voor onze dinerkaart

Verder hebben ons inmiddels beroemde high tea arrangement, maar ook een high-wine-arrangement, uiteraard kindergerechten en diverse andere arrangementeneizoen organiseren wij Beaujolais avonden.

Verder schrijven wij een nieuwsbrief, speciaal voor u, en brengen de ‘Smulgids’ uit. Dit is een leuk boekwerkje, bomvol informatie over ons en over Texel.

Tenslotte hebben wij onze barhap, lekker eten voor een vriendenprijs. 

<< Website De Smulpot

<< Homepage Koopplein Texel

 smulpot-1-liggend