ZZ Vakantie Texel

Uw vakantie naar Texel begint hier!

Heeft u plannen om een vakantiehuisje op Texel te huren? Of kiest u liever voor een hotel op Texel? De voorpret begint thuis in uw luie stoel, want TexelVakantieTV biedt u een aantrekkelijk overzicht van de leukste vakantieaccommodaties op het eiland. Bekijk de filmpjes en maak uw keuze!

 Natuurlijk is de ligging van uw vakantiehuis of hotel belangrijk. Welke faciliteiten zijn er en hoe ziet de omgeving eruit? Het is prettig om dat vooraf te checken, want in uw vakantie wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Op de website van TexelVakantieTV staan filmpjes van diverse vakantieverblijven. Bekijk de kamers of ontdek wat er in of rond de accommodatie van uw keuze te doen is.

 

Het weer op Texel
Wat voor weer wordt het? Dat is waarschijnlijk de meest gestelde vraag tijdens een vakantie. Texel heeft de meeste zonuren van Nederland en het regent hier gemiddeld minder dan in de rest van ons land. Dagelijks verzorgt weerman Ed de Bruijn van Vliegveld Texel een actueel weerbericht voor Texel, zodat u uw plannen goed kunt afstemmen op de weersverwachting.

 

Altijd wat te doen
Texel bruist. Op ons eiland is altijd wat te doen. Hoe leuk uw vakantiehuisje, hotel of camping ook is, Texel ontdekken is nog leuker! Lekker fietsen, wandelen, sporten of shoppen. Op TexelVakantieTV vindt u volop tips voor leuke activiteiten, uitstapjes of excursies. Ook de restaurants op onze website kunnen wij u van harte aanbevelen.

 

TexelVakantieTV ook onderweg
Bent u al onderweg naar Texel of al gearriveerd in uw vakantiewoning? Download dan de gratis app van TexelVakantieTV (android en Apple) zodat u niets hoeft te missen van al het leuks dat Texel te bieden heeft. Via onze app zoekt u snel en eenvoudig naar een leuk restaurant of een bezienswaardigheid en weet u direct waar dat zich bevindt.