ZZ Texel vuurwerk

EP Voordeelland
Heemskerckstraat 17
1792 AA  OUDESCHILD
0222-322398

 

Op oudejaarsavond wordt de nachtelijke hemel op Texel kleurig verlicht door een veelheid aan vuurwerk. Op sommige plaatsen kun je elkaar niet meer verstaan vanwege de harde knallen en elkaar niet meer zien vanwege de dikke kruitdamp. Maar nadat de eerste knallen verstomd zijn en de kruitlucht verwaaid is gaat iedereen de straat op om de buren en familie het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. Zoals een zekere Texelaar het vroeger al zei: ‘Wat jij mij wenst wens ik jou…!’

Wij verkopen al jaren vuurwerk. Zowel siervuurwerk als 'knal'. De laatste jaren organiseren wij aan het begin van het vuurwerkseizoen een grote show, uiteraard in Oudeschild. Alle Texelaars worden uitgenodigd voor onze show, waarin we steeds het nieuwste vuurwerk kunnen laten zien. Met medewerking van onze leveranciers en de plaatselijke horeca levert dat al een mooi voorproefje van Oud en Nieuw op.

Ons vuurwerk is uiteraard gedurende de wettelijk beschikbaar gestelde termijn af te halen in onze winkel.  Maar natuurlijk kunt u het vuurwerk ook van tevoren bestellen, hetzij in onze webshop, hetzij via ons op Texel huis-aan-huis verspreide bestelformulier.

U kunt uw aankoop natuurlijk pijl voor pijl opbouwen, maar er zijn ook veel standaard-pakketten aanwezig in onze collectie. Voor elk wat wils en voor elke portemonnee. Naast vele variëteiten in knal- en siervuurwerk kunt u bij ons ook terecht voor veiligheidsartikelen, zoals vuurwerkbrillen, aansteekkoorden, aansteekstokjes en vuurwerkgrips.  

Natuurlijk houden wij rekening met de leeftijd van de klanten. Wij verkopen geen vuurwerk aan kinderen! We hebben wel junior-vuurwerk, extra veilig, speciaal bedoeld voor de jeugdige vuurwerk-liefhebber.

Vanaf medio november is de nieuwe collectie bekend en kunt u alvast een voorproefje komen nemen. Zodra de collectie 2014 bij ons bekend is laten we het u weten. Wilt u een digitaal voorproefje nemen op onze collectie 2014, klik dan hier.

voordeelland-banner-4ad1