ZZ Texel winkelen

Texel Tent Zeilmakerij
Wilhelminalaan 30
1791 AN  Den Burg
0222-314313
Klik hier voor onze website

 

Zeilmakerij Texel Tent is al ruim 10 jaar gevestigd aan de Wilhelminalaan te Den Burg op Texel. Wij doen (bijna) alles op stof- en zeilgebied. Onze ligging is ideaal, wanneer u gaat winkelen in Den Burg, pal naast parkeerterrein De Bocksberg.

U kunt hierbij denken aan:

  • Reparatie en levering van allerlei zeilen, zoals tenten, kappen van cabriolets (vervanging ramen!) en dergelijke.
    Maar ook maken we (afdek-) hoezen voor aanhangers, caravans en alles, wat maar afgedekt moet worden.
  • Wij slaan zelf ringen in (“zeil-ogen”), in zowel gordijnstof en handdoeken als in zwaardere materialen zoals canvas.
  • Texel Tent maakt verder ook diverse leuke speelvoorwerpen voor kinderen. Wat te denken van een schommelpaard, gemaakt van een autoband? En vinden uw (klein-)kinderen het ook zo leuk om "tentje" te spelen in huis? Texel Tent maakt tafeltenten, op maat. Je verandert je tafel in een handomdraai in een prachtige speeltent; geen gesleep meer met dekens en kleden, gewoon passend en kant en klaar! En wat dacht u van de tuintafel? U zult het merken: de kleintjes zijn er dol op!
  • En we maken, vervangen en repareren we markiezen. En in het verlengde hiervan luifels voor serres, strandhuisjes, etc.
  • Ook is het opnieuw bekleden van allerlei kussens (boot en caravan) en stoelen en banken bij ons in goede handen. Met een keuze uit de honderden stofstalen uit onze collectie, een advies op maat en degelijk ouderwets ambachtswerk maken wij uw meubelen en kussens weer bijna als nieuw.
  • Natuurlijk zijn wij op ons gebied ook gewoon een lekkere snuffelwinkel, leuk om te shoppen. Allerlei stalen en stoffen, leuke, meest door ons zelf ontworpen en gemaakte, speelartikelen kunt u zelf of met uw kind komen bekijken en indien gewenst, uitproberen.

En heeft u een klus op stoffeergebied of een reparatie, neem het artikel mee en wij zullen eerlijk beoordelen of we het kunnen repareren of niet. Wij kunnen veel, maar net niet alles…


texeltent-1bptexeltent-3bp

 

 Klik hier om ons een e-mail te sturen