tuinaanleg den helder ,julianadorp

www.rmbestratingen.nl


Van Begin tot Eind

U zou graag uw tuin opgeknapt zien voor de komende periode, nieuwe bestrating, of een mooie plantenbak meegenomen in de zelfde stijl. Dit is voor ons geen enkel probleem, wij lopen stap voor stap het proces door om voor u een zo mooi als mogelijk resultaat neer te zetten. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Ook voor achterstallig onderhoud kunt u zich tot ons wenden, wij hebben alle benodigde gereedschappen klaar staan om u zo goed mogelijk weer te laten genieten van uw tuin. Bij RM Bestratingen staat naast vakwerk ook veiligheid hoog in het vaandel. Wij zijn VCA gecertificeerd zodat u als klant weet dat naast het geleverde vakwerk, er ook veilig gewerkt word. Dit is erg belangrijk omdat er veelal met zware materialen en machines gewerkt word om uw tuin zo goed mogelijk aan te kunnen leggen.

Uw eigen ontwerp?

Heeft u zelf een ontwerp of iets gezien in een artikel en wilt u weten of wij dit kunnen realiseren in uw tuin? Geen enkel probleem, met uw voorbeeld in de hand bespreken wij de mogelijkheden voor uw tuin. U kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen bij diensten en projecten of er iets tussen zit dat u aanspreekt.

Onze diensten :

-Bestratingen
Met nieuwe of gebruikte materialen.

-levering van zand
-Per m³ geleverd, bij u voor de deur.

-tuin aanleg

-Complete tuinrenovaties.

-Afwateringssystemen

-Geen wateroverlast meer.

-Verlichtingsplan

ophoog- of straatzand nodig?

Geen gedoe meer om zelf een aanhanger leeg te scheppen of op zoek naar iemand met een trekhaak. Dan nog maar niet gesproken over de eventuele prijs voor het huren van een aanhanger. Wij leveren zand vanaf 1m³ direct bij u voor de deur vanaf €35,00 inclusief transport. Voor de wat grotere tegels kunt u beter grof zand gebruiken, dit leveren wij voor €37,50 per M³ inclusief transport.

Deze thuisbrengservice is van toepassing in de kop van Noord-Holland en omstreken. vergeet bij het bestellen niet het bezorgadres en telefoonnummer te vermelden.


Na zonsondergang nog genieten van uw tuin.

schuttingen
erf afscheidingen, poorten en tuinhekjes

overkappingen

uw favoriete plekje in uw eigen tuin

Contact
06-29 53 18 12

info@rmbestratingen.nl

www.rmbestratingen.nl


  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 06-10-19
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Julianadorp
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 328 x
  • Snelcode info 11376755

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice