detox en centimeters verlies den helder

www.info.viliquebeautylifestyle.nl

Vilique Beauty & Lifestyle


Mooi van binnen en buiten

Bij Vilique Beauty & Lifestyle kunt u verwachten dat de behandelingen professioneel en met veel plezier en passie worden uitgevoerd.

Mijn naam is Angelique Visser gespecialiseerd in Universal Contour Wraps, detox en centimeter verlies, kruidenstempelmassage, algenpakking , kokospakking en manicure behandelingen

gewichtsconsulentOVERGEWICHT

Overgewicht kan voor iemand een grote belemmering zijn in het dagelijks leven waardoor iemand zich niet prettig voelt. Tevens kan overgewicht gezondheidsklachten met zich meebrengen zoals diabetes II, hart en vaatziekten, gewrichts klachten en een hoge bloeddruk veroorzaken. Er zijn steeds meer mensen waaronder ook kinderen die te veel wegen wat een gezonde manier van leven in de weg kan staan. Vooral bij kinderen met een overgewicht is het erg belangrijk om in te grijpen.

GEZONDERE LEVENSSTIJL

Als gewichtsconsulent kan ik u prima helpen met het aanleren van een gezondere levensstijl. Denk hierbij aan het leren kiezen van gezonde voeding en wat deze voeding precies doet in het lichaam. Ook regelmatig bewegen is een belangrijk onderdeel. Door regelmatig af te spreken kunnen we bespreken of alles volgens verwachting gaat en of men op de goede weg is.

STRIJD TEGEN OVERGEWICHT

Het aangaan van de strijd tegen overgewicht is vaak erg moeilijk , mede omdat het probleem vaak al jaren speelt en mensen geen oplossing meer zien. Veel mensen met overgewicht starten meerdere keren met een dieet en proberen zo van hun overgewicht af te komen. Voor vele is dit een zware opgave, die zonder steun van familie, vrienden of een partner moeilijk te voltooien is. Ik kan voor u de aangewezen persoon zijn om te helpen tegen overwicht. Door het mogelijk maken van het bespreken van het probleem en het opstellen van een plan kunnen er resultaten behaald worden.

LymfedrainageLinfopress


Deze behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt. Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling.

Wat is en wat doet de Linfopress:
Linfopress Evolution PRO is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

Voordelen
Ideaal als pre-therapie voor verschillende behandelingen
Stimuleert de bloed- en lymfestelsels eenvoudig, snel en effectief
Verbetert de circulatie en verlicht het gevoel van vermoeide en zware benen
De ideale aanvulling voor centimeterverlies en cellulitis behandelingen
Vermindert een opgezette buik
Afvoer van vochtophoping/oedeem
Activeert de stofwisseling
Ideaal voor verbeteren van body contour
Helpt om de bloedstroming te verhogen en verbetert daardoor de tonus en stevigheid van de huid
Snellere afvoer van lichaamsvet na een cryolipolyse of andere vetafbrekende behandeling
Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht
Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
Meer energie
Helpt toxines te elimineren
Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
Verlichten van (spier) pijnen
Herstel na intensieve inspanning
Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel innerlijk als uiterlijk
Pijnloos en niet-invasief

Werking Linfopress

Circulatiesysteem:

De peristaltische lichaamsmassage van Linfopress verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven. De bloedcirculatie verbetert, de vermindering van vocht en afvalstoffen wordt beter en verse zuurstof bereikt de huidcellen

Spijsverteringssysteem:

Linfopress masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem:

De verwijdering van afvalstoffen, ook als er geen afslanktraject loopt, is veel beter. Hierdoor zal ook je weerstand verhoogt worden en gaat het afslanken sneller.

Spieren:
Je spieren worden gemasseerd. De bewegingen ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.

Huid:

De linfopress zort voor een betere doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor gaat de huid er beter uitzien en voelt beter aan. Je huid wordt strakker en steviger.

Behandeling met de Linfopress:

Het is een veilige, snelle behandeling. Er wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het is een erg aangename en ontspannende behandeling. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat:

In een kuur zijn er 2 behandelingen per week en 5 weken, daarna wordt gekeken of het resultaat naar tevredenheid is of dat er meer behandelingen nodig zijn.

Verschil Linfopress met andere drainage:

De Linfopress is uniek in zijn soort door de gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de Linfopress uniek uitgerust met de Pre-Therapie (open maken van de lymfeknopen in de liezen) voor beter resultaat! Zonder het openmaken van de lymfeknopen, kunnen de afvalstoffen niet door het lymfesysteem worden afgevoerd.

Maak snel je afspraak voor een proefbehandeling. Mocht je na de proefbehandeling door willen gaan, dan stellen we samen met jou een behandelplan op.

ucw classicEen revitaliserende behandeling

De elastische wikkels welke zijn gedrenkt in een Dodezee klei oplossing, en zij omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en verlaten langs deze weg het lichaam. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in twee uur voltooid.

Een meetbaar verschil.

De Universal Contour Wrap bied ik u aan met een dubbele garantie op resultaat

1. U verliest bij uw eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of u hoeft de behandeling niet te betalen.
2. Op voor waarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 cm zijn of u mag de behandeling gratis overdoen.

Met de Universal Contour Wrap gaan we niet rechtstreeks gewichtsverlies verkrijgen maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur. Het verloop van de behandeling:

1. Er wordt uitvoerig een intake formulier besproken en ingevuld. Dit is zeer belangrijk voor het verloop van een goede behandeling.
2. U wordt gewogen
3. U wordt op aantal plaatsen op uw lichaam nauwkeurig opgemeten, de plaatsen worden precies gemarkeerd
4. U wordt ingewikkeld met warme elastische wikkels gedrenkt in een zeekleioplossing
5. U mag een uur ontspannen (het is mogelijk om in dit uur een extra behandeling te boeken, Tijdens dit uur is het verstandig om veel water te drinken
6. Na dit uur worden de wikkels verwijderd. U hoeft nu niet te douchen.
7. U mag zich afdrogen en schoon ondergoed aan doen en even 15 minuten zitten op de behandelstoel onder genot van een kopje thee of een glas water.
8. U wordt nu nogmaals op de zelfde plaatsen nauwkeurig opgemeten en de afname in centimeters wordt genoteerd

Mijn advies voor een gezonder en slanker lichaam. Ik raad iedereen een kuur van drie behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeter-verlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulite is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin zijn de blijvende gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang. Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven voor een kuur, stuurt u dan een mail of boek online naar angelique@viliquebeautylifestyle.nl

algen pakking

De behandeling start met het scrubben van de huid (met natuurlijk dode zeezout) waardoor je huid gereinigd wordt en de pakking beter kan opnemen. Dan wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op je lichaam aangebracht en wordt het lichaam in een warmtedeken met folie gewikkeld. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet 20 minuten intrekken en wordt daarna met hot towels afgenomen.

Het is belangrijk om na de behandeling voldoende water te drinken.

Algen-pakking (detox)

Is een pakking die uit drie soorten algen bestaat.
Is rijk aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren
Ontslakt, zuivert, normaliseert en vitaliseert de huid
Stimuleert de celstofwisseling, activeert vetstofwisseling
Heeft een vochtinbrengende werking
Is ideaal bij acne en andere huidproblemen en bij een vermageringskuur
Verdrijft stress en vermoeidheid


Contra-indicaties:

Personen die een overgevoeligheid aan jodium hebben, die een snelwerkende schildklier hebben of een operatie aan de schildklier hebben ondergaan.

mobiel: 0623461096 
angelique@viliquebeautylifestyle.nl
Pastor Koopmanweg 3 Den Helder


  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 14-06-20
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Julianadorp
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 9 x
  • Snelcode info 21791224

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice