diverse boeken oa Romans

Lekker wat leesvoer voor op vakantie ! Of uw verzameling nog niet compleet ( bv twee opvolg boeken ) of gewoon zomaar aan iemand geven of je zelf kado doen :-)

( foto 1 , boek 1 ) vioolsonate : ynskje penning : els marnix is met haar19 jaren een getalenteerde violiste. Ondanks het feit dat ze geen havo diploma bezit , lukt het haar toch een studieplaats te bemachtingen .... Hoe verder ..... Kunt u zelf lezen in het boek . Boek is in goede staat en is niet in geschreven og bekrast ! (

Foto 1 , boek 2 ) baken in de storm : karin peters : na het overlijden van hun moeder verandert het beschermde leventje van merïel en constant van heemskerk volkomen , wanneer er een nieuwe liefde in het leve van hun vader komt. Vooral constant heeft geen begrip voor zijn vader en zet zich waar mogelijkstiefmoeder liliande voet dwars ... Nieuwschierig ?

(Foto 1 , boek 3 ) schittere blauwe zeepbellen : greetje van der berg - dit is een opvolgboek ! Deze roamn gaat over : aan nellke haar geluk komt abrubt een eind als haar man lex verteld dat hij verleifd is op een andere vrouw ,en haar wil verlaten . Ze wordt echter overspoeld door verdriet en ongeloof en voelt zich later verbitterd en woeddend ! Nieuwschierig naar het boek verder gaat? ... ( In dit boek staan twee kruisjes getekend met pen ) verder is t boek in goede staat !

( Foto 1 boek 4 ) gebroken onschuld : leida verhagen . Dit beok is een prachtig , zelfstandig te lezen boek en een vervoldg op de uitgave nact in de lente ! Falco meurs en willke vocnk lijken voor elkaar geschapen. Daarvan is altans iedereen overtuigd! Ze trouwen dan ook in hun roer van hun geluk en doen hun uiterste best om hun dromen waar te maken ... Ze houden immers van elkaar maar de omstandigheden veranderen ... Nieuwschierig naar het boek ? ...

(Foto 1, boek 5 ) het verborgen eiland : margreet maljers. Andra waardijk is na 15 jaar huwelijk met de charmante, maar dominatente henry haar zelf vertrouwen kwijt ! Als henry haar veteld te willen scheidne , stort haar wereld in. Ze besluit met haar kinderen naar wieringen te gaan, waar ze tijdelijk in het huis van een goede vriend kan wonen ..... Niewschierig na hoe het boek verder gaat ?

Boek 1 vioolsonate: ( 2de hands 7 euro bij bol )

Boek 2 baken in de storm : bij bol. 14.95

Boek 3 schitternde blauwe zeepbellen : 32 euro

En boek 4 het gebroken onschuild : bij de ... hoeve 3 euro

Boek 5 het verborgen eilland bij bol. 10.89

Mocht u meer info willen over het boek : kan dat uiteraard . Alles mag tensame of appart worden overgenomen .
  • Prijs bieden
  • Datum plaatsing 29-04-24
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Esmee
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 25-12-2013
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon geen
  • Bekeken 38 x
  • Snelcode info 26427959

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice