beschoeiingen plaatsen den helder

www.vandijkbeschoeiingen.nl

Welkom bij van Dijk Beschoeiingen


Het is een uitdaging om voor elke situatie een passende oplossing te vinden en te maken. Soms heb je bijvoorbeeld te maken met snel verzakkende grond of plaatsen waar je niet met groot materieel kunt komen. Dan is het belangrijk om van te voren goed na te denken over een oplossing. Anders loop je later tegen problemen aan die dan niet meer te herstellen zijn. Elke beschoeiing, damwand, vlonder of steiger heeft een uitdaging. Dat maakt dit vak zo interessant. Een offerte kan gemaakt worden naar aanleiding van uw wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van beschoeiingen vanaf de kant en/of water. Een beschoeiing dient ervoor om een oever of waterkant te beschermen tegen afkalven, golfkracht en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar kunnen brengen.

Beschoeiingen kunnen gemaakt worden van hout of kunststof. Van oudsher wordt vaak hout toegepast. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar hardhout, omdat dit een langere levensduur heeft. Onze houten beschoeiing bestaat dan uit: palen, planken, worteldoek, verankeringen en eventueel een afdekplank. Het nadeel van hout is dat de hoogte van een beschoeiing enigszins beperkt is. Bij grote hoogteverschillen bevelen wij u dan aan om over te stappen op een damwandconstructie.

Beschoeiinge

Beschoeiing is er in verschillende materialen zoals hout of kunststof. Beschoeiing wordt toegepast als bescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oevers van sloten, kanalen of vijvers.

Damwanden

Een damwand is een sterke vorm van oeverbescherming. Het is een vorm van beschoeiing die vaak toegepast wordt en in te maken is in hout of staal.

Vlonders / Steigers

Vlonders en steigers zijn unieke mogelijkheden om van water en tuin tegelijk te genieten. Een vlonder is te maken in verschillende materialen, zoals hout, hardhout of kunststof. Wij maken ze in alle soorten of maten. Bekijk hiervoor onze projecten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Van Dijk Beschoeiingen heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van beschoeiingen, damwanden, vlonders en steigers. Voor elke situatie weten we een geschikte oplossing te bedenken.

Duurzame materialen
Wij werken veel met duurzame materialen. Duurzaamheid, klasse 1 en bieden aan onze klanten hout aan dat is voorzien van het FSC® C016391 keurmerk.

Professionaliteit

Van ons kunt u altijd professionaliteit verwachten. Wij vertellen duidelijk wat u van ons kunt verwachten en we zorgen en altijd voor dat alles netjes wordt achtergelaten.

Van Dijk Beschoeiingen
Drechtstraat 6
1784TT Den helder
Mobiel: 06-42148608
E-mail: info@vandijkbeschoeiingen.nl

  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 29-02-24
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Julianadorp
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 639 x
  • Snelcode info 3913976

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice