Michael Peinkofer De schaduw van Thot

prijs
€ 9
datum plaatsing
26-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
René
type
aangeboden
adverteert sinds
09-12-2009
plaatsnaam
Den Helder
telefoon
06-40170395
gezien
25 x
snelcode info
524993

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

LEUK ALS CADEAUTJE VOOR DE FEESTDAGEN.Archeologe Sarah Kincaid is gespecialiseerd in de oud-Egyptische geschiedenis, en misdaadzaken behoren eigenlijk niet tot haar onderzoeksgebied. Maar het Britse koningshuis wordt door een onbekende kracht bedreigd en vraagt vertwijfeld om haar hulp, want Londen wordt geteisterd door mysterieuze moordgevallen. Waarom worden de slachtoffers beroofd van hun organen? Waarom laat de moordenaar hiëroglyfen achter op de plaatsen delict? Is het een oeroude vloek die zich op het koningshuis richt?
Het antwoord ligt in de schaduw van Thot...


Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Archeologe Sarah Kincaid is gespecialiseerd in oud-Egyptische geschiedenis .Als eind 19e eeuw in Londen een moordenaar van vrouwen Egyptische tekens achterlaat, komt zij op het spoor van een zoektocht naar een duizenden jaren oud geheim waar ook Caeasar en Napoleon naar op zoek zijn geweest. Samen met vrienden trekt zij de woestijn in, maar ontdekt dan dat er een verrader onder hen is. Sarah gaat als een vrouwelijke Indiana Jones tekeer in deze historische avonturenroman die boeit tot het eind. Het taalgebruik is helder en niet moeilijk en de vele wendingen en (bloedige) acties houden de volwassen lezer die houdt van spannende verhalen tegen een historische achtergrond het hele verhaal geboeid. Hoewel het om een afgerond verhaal gaat, wordt het boek gepresenteerd als het eerste deel van een trilogie rond de symphatieke Sarah Kincaid. Een aantrekkelijk vooruitzicht. Paperback met kleine druk.

Deel deze advertentie met:
|