bouwmarkt,kluspas.klushulp den helder ,julianadorp

Formido ,de bouwmarkt voor Den Helder Julianadorp,callantsoog.t zand,breezand,anna Paulowna
Formido heeft veel voordelen zoals:

Kluspas

Met de Kluspas van Formido spaar je voor extra voordeel. Voor iedere euro die je besteedt in de bouwmarkt of in de webshop ontvang je een spaarpunt. Sparen ging nog nooit zo gemakkelijk
Uitleg Formido kluspas


Vraag Gratis je Formido kluspas

Let op: Wegens een technische storing is het momenteel niet mogelijk om kluspaspunten te sparen (punten kunnen wel verzilverd worden). Dit is een tijdelijk probleem en we werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Met de Formido kluspas spaar je niet alleen voor extra voordeel bovenop de normale aanbiedingen, deze pas is ook je toegang tot meer, vaak op maat gesneden, voordeel. Zo gaan we je per e-mail verrassen met exclusieve en persoonlijke aanbiedingen. En dat kan je veel voordeel opleveren.

Basis sparen

Bij elke aankoop in de vestiging of in de webshop ontvang je bij elke bestede euro een spaarpunt. Afronding vindt plaats naar beneden. Stel: het bonbedrag is €23,75, dan worden er 23 punten gespaard.

Waarover kan worden gespaard?

Er kan gespaard worden op het gehele assortiment, met uitzondering van wettelijk uitgesloten producten zoals tabakswaren, geneesmiddelen, boeken etc. (zie de algemene voorwaarden). Niet bestede spaarpunten vervallen na 3 jaar.Binnenkort kun je naast het basissparen op het bonbedrag extra punten sparen op specifieke producten. Bijvoorbeeld: bij aankoop van een Bosch accuboormachine 10 extra spaarpunten. Producten zijn in de folder en op het schap te herkennen aan onderstaand logo.

Voorbeeld spaarpunten

Punten inleveren

Het aantal gespaarde punten wordt getoond op de kassabon. Indien je meer dan 250 punten hebt gespaard kun je deze bij de volgende aankoop inwisselen. Het minimaal aantal punten dat je per keer kunt inleveren is 250. Meer mag natuurlijk ook. Ieder punt dat je inlevert is € 0.01 korting waard. Lever je bijvoorbeeld 250 punten in dan ontvang je €2.50 korting op je aankoop (ongeacht wat er wordt gekocht). Dit bedrag geldt bovenop de actieprijzen.

Extra kluspaspasvoordeel

Naast het inleveren van punten voor korting ontvang je ook voordeeltjes op vertoon van de kluspas die los staan van prijskorting. Je kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot speciale koopavonden of als eerste inschrijven voor workshops.

Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de kluspas en het spaarprogramma.

Aanvragen

Je kunt de Formido kluspas gratis aanvragen. Dit kan op twee manieren:
Je haalt de Formido kluspas op in de winkel
Je bestelt de Formido kluspas online via onderstaande button

Klushulp


Bij Formido helpen we je graag! Of het nu gaat om informatie geven hoe je het beste een klus kunt aanpakken met tips en trucs of dat de Formido KlusHulp de klus voor jou doet. Wij staan zowel in de bouwmarkt als op de webshop voor je klaar.

Maak je keuze of je het zelf gaat doen of dat je het door ons laat doen en je krijgt meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen.


Formido Den Held

Burg. Ritmeesterweg 17

1784NV Den Helder

Tel. 0223 - 63 06 00


denhelder@formido.nl

Reguliere openingstijden:

Maandag:8:00 - 21:00Dinsdag:8:00 - 21:00Woensdag:8:00 - 21:00Donderdag:8:00 - 21:00Vrijdag:8:00 - 21:00Zaterdag:8:00 - 17:00Zondag:12:00 - 17:00

Openingstijden zon- en feestdagen

Den Helder


  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 16-08-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder E. Bema
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-10-2015
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon 0223630600
  • Bekeken 714 x
  • Snelcode info 6070234

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice