haarden en kachels den helder,julianadorp

www.haardenenkachels.com

Een knisperende houtkachel of open haard inbouwen?

Op koude of regenachtige dagen gaat er niets boven een knetterend houtvuur. Na het opstoken van de kachel of haard vult de kamer zich met warmte en zacht licht. Het plezier van een haard zelf ervaren? Laat dan zo’n gezellige haard inbouwen.
Haarden en kachels zijn er in verschillende vormen: met open vuur of gesloten achter glas, op gas of zelfs elektrisch. Al meer dan 30 jaar vindt u aan de Bakkerstraat in Den Oever een huiselijke winkel met talloze sfeerhaarden en kachels. De showroom geeft u een goede indruk van de verschillende modellen. Op het moment dat u over de drempel stapt, overvalt u direct een behaaglijk gevoel. Dat is wat zo’n gezellig haardvuur met u doet. En dat kunt u ook thuis ervaren.

an A tot Z: kiezen, inbouwen, installeren en genieten

Het kiezen van een haard of kachel is nog niet zo makkelijk. Wilt u een open haard voor de sfeer, of een kachel met hoog rendement om uw huis goed te verwarmen? En dan hebben we het nog niet eens over de talloze uitvoeringen gehad. We denken graag met u mee om de kachel of haard te kiezen die het beste past.

Het juiste model gevonden? Dan maken we een heldere offerte zodat u precies weet wat het inbouwen en installeren u gaat kosten. Uw bestelling wordt altijd thuis afgeleverd en volledig gebruiksklaar gemaakt volgens speciale kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen. Zo weet u zeker dat u veilig kunt genieten van uw nieuwe haard.
Specialist in warmte sinds 1925

De geschiedenis van ons familiebedrijf gaat terug naar 1925. In de beginjaren lag de focus op de verkoop van kolen en olie. Pas later, in 1981 kwamen daar houtkachels bij en werd het assortiment langzaam uitgebreid. Momenteel leveren en installeren wij voornamelijk kachels, haarden, schouwen en kanaalsystemen. Daarnaast verkopen wij onderhoudsmiddelen, onderdelen en accessoires.

Hoge veiligheidseisen
Heldere offerte
Ruim 30 jaar ervaring
Sfeervolle showroom
Maatwerk
Hoge kwaliteitseisen

Charnwood houtkachel dealer

Contura houtkachel dealer

Morso kachel dealer Nordpeis

Meer over Kal-fire
Haard
Meer over Barbas
Kachel
Meer over Bellfires
Haard
kijk op www.haardenenkachels.com

De voordelen van verschillende haarden en kachels

Een kachel of haard zorgt voor warmte en sfeer in huis. Als het vuurtje brandt, schaart het gezelschap zich om de bron om samen van de warmte en gezelligheid te genieten.
De keuze uit haarden is eindeloos. Met een open haard beleeft u het vuur van heel dichtbij en een exclusieve brede gashaard geeft uw woning een luxe uitstraling. Vanaf uw iPhone of Android toestel zet u hem aan en uit. En wist u dat er ook doorkijkhaarden bestaan, zodat u vanuit twee ruimtes van het vuur kunt genieten?

Alle haarden en kachels op een rij:
Gevelkachels
Houtkachels
Pelletkachels
Speksteenkachels
Voorzetkachels
Buitenhaarden
Doorkijkhaarden

Elektrische haarden
Gashaarden
Houthaarden
Inbouwhaarden
Inzethaarden
Liftdeurhaarden
Openhaarden
Met of zonder schoorsteenkanaal

Voor een houthaard hebt u een schoorsteenkanaal tot boven de nok van uw woning nodig. Ziet u dat niet zitten? Dan is een gashaard een uitstekend alternatief. Gasvuur is haast niet van houtvuur te onderscheiden en de meeste gaskachels hebben geen schoorsteenkanaal meer nodig!

Samenwerking met gespecialiseerde bedrijven

Laat uw haard inbouwen en installeren in de kop van Noord-Holland en over de afsluitdijk in een gedeelte van Friesland. Wij leveren onder andere in de omgeving van Wieringen en Wieringermeer, Den Helder, Schagen, Bergen, Hoorn, Enkhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar en Harlingen. Weten of wij ook in uw woonplaats leveren? Vraag het ons gerust!

Bezoek onze showroom
U kunt zonder afspraak een bezoek brengen aan onze showroom of op afspraak buiten onze openingstijden om. Het adres van de showroom is Bakkerstraat 2 in Den Oever.
Een afspraak maken? Of weten of wij een specifiek model in de showroom hebben staan?
Bel 0227-511258 of stuur een e-mail.
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 22-08-21
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Julianadorp
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 7 x
  • Snelcode info 9322153

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice