MILLENNIUM serie-STIEG LARSSON. 7 boeken

Te koop spannende serie Millennium van Stieg Larsson / David Lagercrantz / Karin Smirnoff

1) mannen die vrouwen haten - paperback
2) de vrouw die met vuur speelde - paperback
3) gerechtigheid - paperback
4) wat ons niet zal doden - paperback
5) De man die zijn schaduw zocht - digitaal versie
6) Zij die moet sterven - digitale versie
7) De schreeuw van de zeearend - digitale versie

7 boeken voor € 17,50 NU €15,00

1) mannen die vrouwen haten
Auteur: Stieg Larsson
UITGAVE : 16de druk,december 2009
UITGEVERIJ ; Signatuur / Utrecht
ISBN13 9789056723088
NIEUW
560 pagina's.
V496.1

Boekbeschrijving:
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij iseen jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse.
Mikael wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikael zich hier nog eens op stort. Met hulp van Lisbeth Salander stuit Mikael op een spoor dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert.


2) de vrouw die met vuur speelde
Auteur: Stieg Larsson
UITGAVE : 10de druk, september 2009
UITGEVERIJ ; Signatuur / Utrecht
ISBN13 9789056723095
ZGAN, enkele vouwen in de rug.
568 pagina's.
V496.1

Boekbeschrijving:
Drie moorden,één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die aan een publicatie over mensensmokkel werkten, en de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit haarverleden


3) gerechtigheid
Auteur: Stieg Larsson
UITGAVE : 9de druk, augustus 2009
UITGEVERIJ ; Signatuur / Utrecht
ISBN13 9789056721787
ZGAN, enkele vouwen in de rug.
651 pagina's.
V496.1

Boekbeschrijving:
Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk isvoor haar duistere, pijnlijke verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt gezocht voor moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist is overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt de relatie tussen de vrouwenhandel, het verleden van Salander en de Zweedse veiligheidsdienst en wil daarover publiceren. Maar wil Salander wel meewerken?
Ze vertrouwt niemand en zeker Blomkvist niet, die haar als enige veel te goed kent. Uiteindelijk moet ze voor de rechtbank verschijnen. Zal het rechtzegevieren?

4) Wat ons niet zal doden - David Lagercrantz
Auteur: David Lagercrantz
UITGAVE : 5de druk, september 2015
UITGEVERIJ ; Signatuur / Utrecht
ISBN13 9789056725334
ZGAN, vouw in de rug.
446 pagina's.
V496.1

boekbeschrijving
Het vervolg op de wereldberoemde "Millennium'-serie van de in 2004 overleden Zweedse auteur Stieg Larsson, waarin hacker Lisbeth Salander en journalist Mikael Blomkvist weer de hoofdrol spelen.

Het tijdschrift Millennium heeft nieuwe eigenaren gekregen. Boze tongen beweren dat Mikael Blomkvist zijn beste tijd heeft gehad. Lisbeth Salander is rusteloos. Ze neemt risicos die ze normaal gesproken zou vermijden. Als Blomkvist een telefoontje van ene professor Frans Balder krijgt, hoopt hij met deze informatie de scoop te hebben die hijzelf en Millennium zo hard nodig hebben. Balder is een autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie en zegt zeer gevoelige informatie te hebben over de Amerikaanse inlichtingendiensten. Ook blijkt hij contact te hebben gehad met Lisbeth...

5 - de man die zijn schaduw zocht
Auteur: David Lagercrantz
digitale versie /ebook

beschrijving:
Deel 5 van de Millennium serie van Stieg Larsson. Vanaf deel 4 zijn de boeken geschreven door David Lagercrantz

Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze onmiddellijk uitgedaagd door de bendeleidster Benito.

Holger Palmgren bezoekt Lisbeth en vertelt haar dat hij documenten heeft ontvangen over hoe slecht ze als kind door de autoriteiten is behandeld. De sporen leiden naar een zekere Leo Mannheimer, partner van een welgestelde effectenhandelaar. Hoe is zijn verleden verbonden aan dat van haar? Lisbeth vraagt Mikael Blomkvist, zonder verdere toelichting, onderzoek naar deze Leo te doen. Ondertussen worden de dreigingen van Benito en haar bende aan Lisbeths adres steeds serieuzer.

In DE MAN DIE ZIJN SCHADUW ZOCHT vertelt David Lagercrantz een razend spannend verhaal over het misbruik van autoriteiten, eremoord en de schaduwen uit Lisbeths jeugd die haar nog steeds achtervolgen.

6 - Zij die moet sterven.
Auteur: David Lagercrantz
digitale versie/ ebook

boekbeschrijving:
Lisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd met haar zus… Op een morgen wordt een dakloze man dood aangetroffen in een park. Mikael Blomkvist, die vastloopt in een artikel over Rusissche troll factories, wordt door lijkschouwer Frederika Nyman gebeld omdat zijn nummer bij deze man is aangetroffen. Weet hij wie de onbekende dode is?


Lisbeth Salander bevindt zich op dat moment in Moskou. Ze heeft haar uiterlijk aangepast en heeft besloten om nooit meer de prooi te zijn, maar de jager. Op een feest in een restaurant waarvan de eigenaar ook het brein achter een aantal troll factories is, wil ze eens en voor altijd met haar zus Camilla afrekenen…

7.) De schreeuw van de zeearend
auteur : Karin Smirnoff.
digitale versie.

Lisbeth Salander is terug in een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

boekbeschrijving:
In het hoge noorden van Zweden, buiten het zicht van de media, trekt de aanwezigheid van onontgonnen natuurlijke bronnen veel internationale bedrijven, goudzoekers en criminaliteit aan. Lisbeth Salander is niet vanwege dit probleem naar het noorden gereisd, maar omdat ze aangesteld is als voogd van haar nichtje Svala, wier moeder is verdwenen.

Mikael Blomkvist is ook op weg naar het noorden voor ongemakkelijke familiezaken: de bruiloft van zijn dochter. Mikael kent de aanstaande bruidegom amper en deze lijkt wat te verbergen. Als de familie bedreigd wordt, moet Mikael uitzoeken wat er aan de hand is en hen proberen te beschermen. Alleen Lisbeth is zijn laatste hoop.


OPHAALPRIJS 7 boeken ; € 15,00
Verzendkosten KK: geldende verzendtarieven (mogelijk verhoogd)
4 boeken worden verzonden
3 digitale boeken krijgt u per email.

DPD
€ 4,25 DPD van / naar service point
€ 5,60 DPD van service / naar huisadres
DHL
€ 4,50 DHL van / naar service point
€ 5,75 DHL van service / naar huisadres
Postnl
Pakket naar huisadres € 6,75

DPD +DHL + Postnl : bezorgt de volgende werkdag
  • Prijs € 15
  • Datum plaatsing 06-04-24
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder José
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-05-2015
  • Plaatsnaam Bennekom
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 16 x
  • Snelcode info 22532047

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice