Autoservice Tiendweg

 Openingstijden:

Maandag08:00 - 17:00
Dindsag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag    08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Contactgegevens:

Adres : Tiendweg 37b
PC/Woonpl
2931 LC, Krimpen aan de Lek
Telfoon: 0180-553399
Emailinfo@autoservicetiendweg.nl
Website: www.autoservicetiendweg.nl

 

 

Autoservice Tiendweg

Het autoservice bedrijf staat bekend als een professioneel bedrijf waar de klant centraal staat. Jasper samen met zijn team staan voor u klaar. Welk merk u ook heeft zij zijn van alle markten thuis. Door de ruime ervaringen is er geen merk wat niet door het team kan worden gerepareerd.

Zij richten zich op APK, reparaties en onderhoud van alle merken personenauto’s, bedrijfsauto’s als  ook campers tot 3500 kg.

Het pand aan de Tiendweg is sinds november 2011 de locatie waar u terecht kunt.  De moderne werkplaats is voorzien van de modernste gereedschappen. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan het industrieterrein “Tiendweg” waar het is gevestigd. Dit industrieterrein is gevestigd langs de N210 als u de eerste rotonde vanaf de Algerabrug neemt en de eerste afslag rechts dan rijdt u zo tegen het industrieterrein aan.

Zomer –en wintercheck

Naast de reparaties bent u ook van harte welkom voor een zomer –en wintercheck of een algemene keuring. Voor uw auto of camper (tot 3500kg). Dan kunt u met een gerust hart en een veilig gevoel op vakantie. Wordt er tijden de check geconstateerd dat er onderhoud nodig is, dan wordt dit met u besproken. Samen maken we een serviceplan en een offerte. Door de correcte manier van klant afhandeling voelt u zich al gauw thuis bij het bedrijf waar service hoog in het vandaal staat.

Zomer -en winterbanden

Bij ons kunt u ook winter en zomerbanden aanschaffen, wij verzorgen dat u netjes op tijd een bericht krijgt om uw banden te wisselen. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen.

Tip

Controleer regelmatig de bandenspanning van uw autobanden. De juiste druk staat in uw handleiding van de auto en vaak ook aan de binnenkant van de benzineklep. De luchtpomp van een tankstation vult automatisch de luchtdruk (bar) aan tot de juiste waarde. De waarde moet u ingeven in het display. Voor winterbanden mag u 0,2 bar hierbij optellen. Check regelmatig uw bandenspanning hierdoor slijten u banden minder snel en rijd u zuiniger.

Haal & brengservice

Wanneer u onderhoud of een reparatie aan uw auto wilt laten uitvoeren, dan kunt u gebruik maken van de GRATIS Haal & Brengservice. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt gehaald en gebracht op een locatie naar keuze met een maximale afstand van 10 kilometer binnen de Krimperwaard. Wilt u gebruik maken van de Autoservice Tiendweg Haal & Brengservice die buiten die afstand valt, dan brengen wij een kleine vergoeding in rekening per kilometer.

Scooter

Als vervangend vervoer kunt u bij ons ook een scooter huren.

  • Dit is zuinig en goedkoop.
  • U kunt een scooter huren al vanaf 10,- euro.
  • U heeft een eigenrisico per schade van € 250,-

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten,

Het team van Autoservice Tiendweg.

autoservice-tiendweg-1