Bedrijfskleding Rotterdam

Openingstijden: 

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag  : 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Adres: Parallelweg 11 
PC/Wnpl2921 LE Krimpen aan den IJssel 
Tel0180 51 77 55
Emailhandel@kalkman.nl 
Websitewww.kalkman-handel.nl
  

 

Klik op een banner en gaat naar de site van Kalkman!

/files/14612/14611605

 

/files/14612/14611611

 

/files/14612/14611612

Kalkman bedrijfskleding 

Kalkman bedrijfskleding is een onderdeel van Kalkman handelsonderneming.

Bedrijfskleding is niet alleen praktisch en functioneel maar het straalt ook professionaliteit uit.  Het geeft uw bedrijf de juiste uitstraling op de werkvloer, daar waar u in contact komt met de klanten.  Hiermee kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Het geeft u bovendien een stuk naamsbekendheid.

Wij zijn er in gespecialiseerd om u hierin te adviseren en te ondersteunen om de juiste verhouding te vinden tussen functionaliteit en uitstraling. Wij zijn er voor om u als klant te ontzorgen wat betreft het aankleden van uw personeel en het kiezen van de juiste kleding.

Zo kunnen wij u adviseren over de juiste kledingstukken bij bepaalde werkzaamheden. Daarnaast adviseren wij u over de bedrukkingen voor uw bedrijf. Dit kunnen wij allemaal voor u verzorgen.

Daarnaast leveren wij gespecialiseerde kleding die uw personeel beschermt bij bijzondere werkzaamheden. Hiervoor hebben wij in onze collectie zeer gerenommeerde merken o.a. Havep, Mascot, Bata, Elten en Honeywell.

Normeringskleding

Waar moet u aan denken als we het over normeringskleding hebben. Kleding die moet voldoen aan bijzondere eisen zoals:

  • Bescherming door hoge zichtbaarheid.
  • Bescherming tegen vloeibare chemicaliën
  • Voorkoming van elektrostatische oplading
  • Bescherming tegen Hitte
  • Bescherming tegen kou
  • Bescherming tegen regen
  • Bescherming van lasprocessen e.d.

Eisen 

Met al deze eisen moet alle kleding aan de volgende aspecten voldoen.

Pasvorm: De kleding moet het gehele lichaam correct beschermen.
Ontwerp: Moet erop op gericht zijn dat het de juiste functionaliteiten heeft en een hoge mate van gebruikerscomfort.
Maatvoering : De Europese kleding maatvoering wordt gehanteerd.

 

Maatwerk

Wanneer een standaard oplossing niet afdoende is voor uw bedrijf kunnen wij zelfs het kledingpakket samen met u ontwerpen in uw eigen huisstijl en naar al uw wensen.Aan de hand van ontwerptekeningen stemmen we dit in nauwe samenwerking met u af. Wij leveren u een voorbeeld model waarop u nog op en/of aanmerkingen kunt plaatsen en we gaan pas over tot productie wanneer u tevreden bent en het ontwerp heeft goedgekeurd. Zo kunnen wij opmaat bedrijfskleding leveren die voldoet aan al uw wensen.Hiervoor hebben wij een aantal specialisten in dienst die u stap voor stap begeleiden en adviseren.

 "Uw wensen zijn voor ons een uitdaging!”

 Service

Om u de juiste service te kunnen leveren zijn wij van Kalkman handelsonderneming een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat alle processen helder zijn beschreven. Wij weten welke doorlooptijden er worden gerealiseerd. Zo kunnen wij u precies vertellen wanneer wij aan u kunnen leveren. Zo komen wij na wat we met u afspreken.

Voorraad

Wij hebben een ruim assortiment aan kleding, veiligheidsmiddelen en schoenen op voorraad. Hierdoor kunnen we snel standaard producten leveren.  Wij nodigen u graag uit in onze  uitgebreide showroom waar we u een deel van onze collectie kunnen tonen. Zo kunnen we u laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Als wij hiermee uw interesse hebben gewekt bezoek dan onze showroom , of maak een afspraak met een van onze collega's voor een bezoek aan uw bedrijf.

Namens het team van Kalkman handelsonderneming.